Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: PC nedetekuje připojený TD2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    ještě v úterý jsem z TD2 tahal v práci fotky do PC, včera jsem ho připojil doma a nic - jen indikace nabíjení
    vůbec se neobjeví tabulka výběru připojení k PC (ActiveSync, USB disk a modem) - nejde to připojit ani jako USB disk, ani origo kabelem, ani klasickým usb kabelem
    a nefunguje mi to stejně tak ani teď v práci
    v TD2 s kartou můžu normálně pracovat a a na ní přistupovat, takže jako taková je funkční
    soft reset nic nemění, na PC ve Správě disků není nic připojeno ani se nic nebije
    co s tím? děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    104

    skus sa pozriet do nastaveni settings/pripojenia/pripojenie PC pomocou USB/a tam musus mat zafajknutetu poslednu volbu celkom dole aby sa ta to pitalo vzdy ked pripojis PocketPC k PC ako sa ma pripojit, a nemat fajku pri volbe rychlejsia synchronizacia dat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    61

    vyskusaj HR
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    zkousel jsem vsechno
    ruzne kombinace nastaveni v pripojeni USB to PC, soft reset, hard reset, jiny pocitac, WinXP, Win7, ruzne kabely - vysledek stejny
    zadna detekce cehokoliv v PC

    ze by to nebylo softwarove ale hardwarove? ze dne na den?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    104

    Tak pokial nepomohol HR tak uz nic ine ako servis neostava, tu uz niet rady:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    10

    Nevím jak je to přesně v CZ verzi ale zkus zrušit v nastavení připojení zatržítko "Povolit rychlejší synchronizaci dat". Na xda jsem taky četl, že to někomu zmizelo a bylo to zvolením D2 při připojení k Pc jako modemu. Dotyčný musel znovu k Pc kde to zvolil, spustit aplikaci využívající toho spojení, spojení ukončit a pak to jelo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    to nastaveni zatrzitka jsem taky zkousel, jakakoliv kombinace nastaveni nic nemeneni, zadne spojeni s pc
    pripojeni jako modemu jsem nikdy nepouzil, jedine ze bych to zmacknul omylem, ale to se mi nezda. a zadnou aplikace jsem nespoustel uz vubec, ktera by ten modem obsluhovala - a myslim, ze hard reset by jakekoliv takovehle nastaveni odstranil, a ani po hard resetu pripojeni k pc nejde

    Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Zkus synchronizaci přes BT /dongle do USB stojí kolem dvou stovek , pokud nemáš tuhle technologii v PC implementovanou/ - pokud se zadaří , jde o 100 % HW chybu/konektor , vadný port ap./ - reklamace. Pokud se nezadaří , jde pravděpodobně o SW chybu , ale protože nepomohl HR , je chyba v ROM - takže opět reklamace /přehrání ROM/..Mnoho štěstí.
    P.S. Ostatně už po spárování /pokud se zadaří/ zjistíš dle nabízených služeb , jestli Diamond "slyší" na activesync , nebo je bloklý v režimu modemu /jak se zmiňuje kolega výše../
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Já se potýkám s podobným problémem, že i při nezatrženém "rychlejším přenosu dat" u nastavení AS v telefonu, se telefon ne a ne chytit. Přes BT v pohodě. Dá se někde zjistit, že jsem ho nastavil jako modem? :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    tak a uz mi to zase funguje, jak ma

    Nejlepsi je, ze samo od sebe. Ne teda tak uplne. Protoze mi to pripojeni s pocitacem neslo a potreboval jsem neco nahrat na kartu, tak mi nezbyvalo, nez kartu z telefonu vyndat a dat do ctecky a pak zase zpatky do telefonu. Pak jsem zjistil, ze potrebuju telefon nabyt, tak jsem ho pres USB pripojil k pocitaci a svete div se, ono se to pripojilo a vyskocila na me te tabulka vyberu pripojeni. Vse ted funguje jako predtim.

    Pripocitam to vyndani a zandani karty, telefon se u toho vzdycky probere ze sleep modu, tak se asi probralo i dalsi spojeni nez jen s kartou. Takze konecne vse OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. USB Host nedetekuje zařízení
    Od Filippo v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-03-2008, 10:55
  2. HTC Universal nedetekuje SD kartu
    Od ales.vozka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-03-2008, 18:10
  3. Vario se vubec nedetekuje...
    Od begis_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-12-2007, 01:48
  4. Qtek 8310 : TomTom nedetekuje GPS
    Od necry_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-05-2006, 18:45