Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 38 z 38

Téma: (?) Vypnutí TF3d-zapnutí igo

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    52

    Ahoj,mám dotaz.Na některých rom s manilou 2.5 nefunguje ukončení manily a rovnoun se spuští iGO8,kde to funguje je rom Kisja a kde ne je Gen.Y,můžete někdo poradit jak to ponastavit
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Všimnul jsem si toho pozdě, ale je to tím, že některé ROMky mají místo "Touchflo 3D" prostředí "Sense".. A to má jinej název today pluginu - tím pádem to pak nefunguje jak má. Už jsem ale SiViNa proprosil o opravu (doplnění) - sám to kvůli Sense potřebuju .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    jak jiz bylo napsano...Adowak me ani pres svatky nenecha odpocivat a tak jsem tu s novou neodzkousenou verzi, tak dejte prosim vedet jestli maka dobre.

    Verze 2.0

    Novinky:
    - pridan novy parametr "-sense 0" nebo "-sense 1" coz funguje logicky jako zapinani nebo vypinani Touch FLO prostredi zrejme v novych romkach (prikaz manila 0/1 zustal zachovan)

    Download:
    http://soubor.iprotebe.cz/sivin/TaskMng_02.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Zrovna mam v telefonu Eržiku se Sense 2.5, tak jsem to při ceste v aute rovnou otestoval (neridim )..
    Funguje to - tisice děkovných dopisů
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    52

    Děkuji všem,už to maká,přesné znění mám tak to: -name "iGO 8" -sense 0 -rw "program files\igo8\igo8.exe" -sense 1 -q
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Jinak, samozrejme, pokud by mel nekdo velke nutkani se mi za moji praci nejak penezite odvdecit, muzete tak ucinit ve prospech tohoto uctu :
    : 1950548103/0800

    Rad pak zase s necim pomuzu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Ty v*le, ty už seš jak já
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    to Adow: no prave jsem koukal koulik mas prispevku a kolik prispevovatelu..napadlo me ze nejen tvoji praci muze nekdo ocenit za jedno uvedeni cisla nic nedam...a penizky se hodej vzdycky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Vypnutí a zapnutí display
    Od Geoffrey_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-04-2009, 20:43
  2. Vypnutí zapnutí
    Od pavel227 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-02-2007, 16:04
  3. Zapnuti vypnuti Wi-Fi a Bluetooth
    Od sobul_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-08-2006, 22:22
  4. Vypnutí zvuků pi zapnutí MPX220
    Od yza v sekci Motorola
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 18:32