Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 38

Téma: (?) Vypnutí TF3d-zapnutí igo

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    to Adow: jedinej rozdil je to DLL ..ale udelal jsem ted dve konzolovy verze...jedna s DLL druha bez.

    tak zkus te prosim nekdo zda jedna z nich vypina manilu "/manila 0"

    http://soubor.iprotebe.cz/sivin/task_console.zip
    http://soubor.iprotebe.cz/sivin/task_console_dll.zip

    Ja obe verze zkousel na vypinani neceho jinyho jinyho (Manilu nemam) a fungovalo to krasne v obou verzich
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Bohuzel nefunktcnost konzolove verze mi dneska Adow potvrdil (chtel jsem to pak zkusit u sebe v mobilu, ale ja ani netusim jak v PPC spustit program s parametrem nechapu jak to ten Adowak dela )

    Proto jsem udelal uplne jinej system..obsahuje ted dve aplikace (exe) a jeden konfiguracni soubor (load.txt)
    v souboru load.txt se nachazi prikazy ktere ma program provest (pokud je jen jeden prikaz -> jeden radek, program se ani nezapne a jen se provede, pokud je vice nez jeden -> program da na vyber)

    jsou zmeneny i prikazy a jeden pridan + znak pro removani, nove parametry pro load.txt:


    # -> pokud je na zacatku radku tento znak je radek s prikazem ignorovan (preskocen)
    -name "Nazev polozky" -> Zobrazi se pri vyberu pokud je vice nez jeden prikaz (radek), neni-li tento parametr vyplnen je zobrazen prikaz
    -r "slozka\cesta_k_programu.exe" -> Spusti program a pokracuje dale
    -rw "slozka\cesta_k_programu.exe" -> Spusti program a nepokracuje dale do te doby nez bude spusteny program ukoncen
    -manila 0 -> Ukonci TouchFLO 3D (Manila)
    -manila 1 -> Spusti TouchFLO 3D (Manila)
    -q -> Ukonci spousteci program

    priklad souboru load.txt:

    Kód:
    -name "iGO 8" -manila 0 -rw "program files\igo\igo.exe" -manila 0 -q
    -name "Kalkulacka" -r "windows\calc.lnk" -q
    # -name "Opera" -r "program files\opera mobile\opera9-ml.exe" -q
    BETA 1.0 ke stazeni zde: http://soubor.iprotebe.cz/sivin/TaskMng.zip



    PS: pokud vite jak spustit program s parametrem a pujde vam to tak muzete program SiNTaskMngPPC.exe s spustit s parametrama co se zadavaji do load.txt rovnou ...





    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tákže .. RunTaskMng funguje perfektně a 100% řeší zadání z prvního postu . Dokonce jsem i přišel na to, že když nadefinuju jen jeden řádek (položku), tak to ani nenabídne výběr a spustí to (ne, že by to SiViN nepsal - přiznávám se, popis jsem nečetl a hned stahoval ). Manilu to ukončuje "definitivně".
    Jediný co mi nefunguje je přímé spouštění SiNTaskMngPPC.exe s parametry. V předchozích verzích mi to šlo, ty ale neukončovaly manilu. Jak už jsem ale napsal - RunTaskMng a jeho load.txt to v pohodě řeší - vytvářet lnk s parametry není potřeba..
    Tak ještě hledám tlačítko "Thanx"... a není tady.. Tak nic. DĚKUJI
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    11

    Je moznost pustit jednym prikazom viac aplikacii? Po kliknuti chcem, aby sa vyplo touch flo, zapol sa QIP, Skype, Opera,... a po ukonceni vsetkych ,alebo stacilo by aj jedneho z nich, by sa znova spustilo touch flo?
    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    to magma: jak uz jsem psal...poradi a pocet parametru v prikazu je nomezeny...tvuj prikaz by mohl vypadat takto:

    Kód:
    -manila 0 -r "program files\opera\opera.exe" -r "program\skype.exe" -rw "qip\qip.exe" manila 1 -q
    Vypne manilu -> zapne operu -> zapne skype -> zapne qip -> ceka az se qip ukonci (predpokladam ze ten bude zapnutej nejdyl ze vsech) => po ukonceni qipu -> zapne manilu -> ukonci 'skriptovaci' program ........

    takze ano...je moznost spustit jednim prikazem vice aplikaci a po ukonceni vsech aplikaci to nejde..ale na tu posledni to jde..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    11

    Zaujimave, ze velmi podobne som to spravil az na vymenenie QIP a Opera a nejde to, Opera sa okamzite po zapati vypne a touch flo uz nenabehne. Este skusim poprehadzovat poradie a nejak sa s tym pohrat.
    Dik, aspon viem, ze som to pochopil spravne a chyba je niekde inde
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tu Operu bych na poslední místo ve spojení "rw" nedával - Opera má totiž dva .exe a jeden spouští druhý - takže task manager si po ukončení toho prvního myslí, že celá Opera už je zavřená. Možná se pletu, ale řekl bych, že to bude tímto..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    to MAGMA: no pokud na konec nedas -q tak se skriptovaci program nevypne a pise: Cekam na uoknceni programu...a pokud se ukonci napise to: Program byl ukoncen...takze kdyz ti pobezi opera a prepnes se, uvidis ze je signalizovano ukonceni programu vis ze to je jak rika Adow..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    11

    Chalani, fakt klobuk dolu bolo to tou operou.
    Je nejaka moznost prepojit to cez touch flo? Napr. v zalozke programy mam ikonu iGO. Po stlaceni tejto ikony by sa spravil cely proces, ktory mam nadefinovany?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Musíš si jen udělat zástupce v Nabídce Start - pak už ti to půjde přidat i na kartu Programy. Spusť průzkumníka, nad exe podrž stylus a vyber "Vytvořit zástupce..."
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    to MAGMA: no slo by to tak ze si v tom touchflo vytvoris zastupce na RunTaskMng (RTM) kde budes mit jeden prikaz (prave na to iGO) a pak to bude tak jak chces ty..ovsem touchflo nemam a tak nevim jestli tam jdou vubec nejaky zastupce pridavat..

    pokud jich chces takhle vic (bez toho aby si v RTM musel vybirat nejakou polozku) nezbyde ti nic jinyho nez si vytvoril dalsi slozku s jinym RTM a jinym prikazem vic nic me nenapada...

    Edit: sakra..ja nez neco sepisu a dopremyslim tak me ten Adowak vzdycky predebehne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Protože přemýšlíš moc pomalu :P
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    11

    :yes: niet co dodat

    dakujem moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    Dnes jsem měl poprvé čas a možnost si s tím pohrát a vše funguje naprosto tak jak jsem chtěl a jak jsem si představoval, prostě luxus navíc což jsem zjistil funguje i to v co jsem nedoufal a to že v TF si pustím hudbu, přes prográmek zapnu igo(a zárověň vypnu TF) a hudba hraje dál igo jede bez errorů a neseká se prostě paráda

    jediné co chybí k naprosté dokonalosti je
    volitelná výška řádku, resp aby se vždy rozdělila celá obrazovka dle počtu programů(takhle mám v diamondu pár malých řádku do kterých se trefit při jízdě autem není zrovna pohodlné)
    aby se u názvu programů zobrazovala i ikona daného programu(opět pro lepší a rychlejší přehlednost při jízdě autem)

    Díky Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Verze 1.0
    Novinky:
    - v RunTaskMng.exe se buttony roztahujou pres celou obrazovku
    - dynamicky se meni velikost pisma na buttonu (aby byl co nejvetsi)

    Bohuzel:
    - nepodarila se mi vytahnout ikona z exe souboru
    - nepodarilo se mi dostat na button nejaky jiny image ... musel bych napsat celou komponentu od zacatku a to se mi moc nechce

    Myslim si:
    - ze s tim velkym pismem to bude stacit
    - ze co by jste jeste nechteli

    Download:
    http://soubor.iprotebe.cz/sivin/TaskMng_01.zip

    Screeny:



    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vypnutí a zapnutí display
    Od Geoffrey_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-04-2009, 20:43
  2. Vypnutí zapnutí
    Od pavel227 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-02-2007, 16:04
  3. Zapnuti vypnuti Wi-Fi a Bluetooth
    Od sobul_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-08-2006, 22:22
  4. Vypnutí zvuků pi zapnutí MPX220
    Od yza v sekci Motorola
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 18:32