Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 38

Téma: (?) Vypnutí TF3d-zapnutí igo

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    Zdravim všechny borce, a mám dotaz zdali je to vůbec proveditelné.

    Chtěl bych nějaký program/zástpuce do nabídky start který by dokázal toto:
    1. Po tapnutí na něj by se ukončilo TF3D a zapnul navigaci(iGo)
    2a. Po ukončení iGo by se opět automaticky zaplo TF3D
    2b. Pokud by nebyla schůdná varianta 2a nevadilo by kdyby na ploše WM byla ikona "TF3D On"

    Je toto tedy možné a je někdo kdo by to dokázal vytvořit?
    Děkuji Vám


    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    A k čemu to je nebo bude dobré?
    Jediné, co mě napdlo je Mort Script
    Info ZDE nebo ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    u nových romek Např u Energy ROM je problém s ramkou, časté out of memory, řešení je buď soft reset což je zdlouhavé a žere to baterku, nebo vypnout TF3D, čimž se uvolní cca 23MB RAM potom je i iGo svižnější

    Nebo je i jyný způsob jak vyřešit out of memory pokud by toto šlo viděl bych to jako ideální řešení
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    84

    Ahoj,
    já už to po zkušenostech, co jsi popsal, řeším spuštěním "htcAddicts cleanRAM", který kromě jiného vypne i TF3D. Na TP mi to ukazuje vyčištěno asi 10 MB. Pak spouštím iGo nebo Amigo. Zkus vložit do sys.txt:
    [debug]
    reserve_memory=1835008
    cache=262144
    jetli jsi to ještě nezkoušel. Nekomu to pomáhá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Poprosil jsem kamaráda SiViNa a už na tom pracuje.. Asi do neděle by mělo být hotovo.
    V téhle fázi už je utilitka, která umí ukončovat aplikace. Problém je jen v tom, že manila se hned automaticky spouští znovu, takže se to bude muset ještě ošetřit v registrech. Snad to půjde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Uz na tom pracuji, zadani jsem dostal od nekoho jineho (Adow), ale bude splnovat pozadavky zadani body: 1, 2a ..ale mohu udelat i 2b pokud bude pozadavek

    EDIT: jee...nevsiml jsem si prispevku nademnou
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tak varianta 2b jde jednoduše udělat tak, že si nastavíš manilu na softkey (ten pro windowsáckou obr. dnes - v manile je pak něco jiného). Např.:
    Kód:
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\113]
    @="TouchFlo 3D"
    "Open"="\\windows\\manila.exe"
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    Varianta 2a je pohodlnější ale předpokládám že by to bylo asi složitější a mohly by vznikat bugy a manila se mohla samovolně zapínat (třeba při příchozí sms a jiných událostech) Varianta 2B je jednodužší a jednou tapnout na Diamonda jak skonči iGo není problém.
    Díky za snahu a už se těším, bude to fajné a třeba konečně budu moct si zapnou hudbu i navigaci bez tajemného "out of memory"

    SiViN :Hlásím se dobrovolně jako tester :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    to SG: ok, kostni Adow zrovna nekam sel tak neni na ICQ...a ja uz mam program hotovej

    Verze ALPHA 0.1:

    http://soubor.iprotebe.cz/sivin/SiNTaskMngPPC.zip

    Podporovane parametry:

    /r "cesta_k_programu.exe" -> spusti program
    /rw "cesta_k_programu.exe" -> spusti program a pokracuje az kdyz je spusteny program ukoncen
    /manila 0 -> vypne manilu
    /manila 1 -> zapne manilu
    /q -> ukonci SiNTaskMngPPC
    Jde to spustit jak v PC tak na PPC, muzes to zkusit treba takhle:

    Kód:
    SiNTaskMngPPC.exe /rw "C:\Windows\System32\calc.exe" /r "C:\Windows\System32\calc.exe" /q
    a co to dela? zapne kalkulacku...ceka...ty vypnes kalkulacku a pokracuje....zapne kalkulacku znovu a program hned SiNTaskMngPPC.exe hned vypne..vysledek: bezi jedna kalkulacka

    nebo:
    Kód:
    SiNTaskMngPPC.exe /q
    program se jen vypne

    atd......proste parametru muze byt neomezene mnozstvi a v neomezenem poradi...snad to bude fungovat..jinak v PPC nejsou cesty: C:\Program Files.... atd. ale napr.:

    Kód:
    SiNTaskMngPPC.exe /manila 0 /rw "program files\igo\igo.exe" /manila 1 /q
    ale nezkousel jsem! a pak nevim jestli funguje vypinani manily..nemam moznost zkusit zatim...tak cekam ohlasy

    Manilu vypinam tak ze v registrech upravim "Software\Microsoft\Today\Items\TouchFLO 3D" Enabled: dword:0
    a pak si najdu proces manila.exe a killnu ho...

    pri zapinani prirozene: "Software\Microsoft\Today\Items\TouchFLO 3D" Enabled: dword:1 a spustim "windows\manila.exe"

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Ukončení manily ještě nefunguje jak by mělo (ta sviňucha se pořád dokola sama spouští ), ale pracuje se na tom.. Teda ne já, ale SiViN :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    V této fázi vývoje SW asi OT, ale když mám ROM, která sežere co může, tak ji prostě nepoužívám.
    Na ROM, kterou používám (viz. podpis) jsem něco jako Out Off Memory nidky neviděl. A to tam toho mám mraky a samozřejmě TouchFLO zapnuté pořád nebo-li FURT
    IGO spouštím několikrát denně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tam to není ani tak o ROM, ale o zařízení. Máš HD, my máme Diamondy. Diamond má míň paměti. No a pokud chceš vychytávky co nabízí TF3D 2 (nebo nedej bože 2.5), tak máš prostě u Diamonda problém s pamětí, ať je ROM jak dobrá chce. A o to tu jde .
    Btw: já s IGO problémy nemám (Out of memory mi ještě nikdy nenapsalo) - ale je pravda, že když před IGO TF3D vypnu, tak jede plynuleji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Já jsem ale LOPATA
    Zase píšu dříve než čtu. Smaozřejmě, s RAM na Diamondu je to trošku jiné, ale když ze 192 MB RAM nezbude už dost na IGO, tak to je divné, ale stejně, autor Energy ROM má ROM i pro HD a vím, jaký je to žrout.
    Měl jsem jeho první ROM pro HD a to byla opravdu Energy, ale ty ostatní už jsou poněkud nenažrané, bohužel je v tom také verze buildu

    Ale věřím, že tou aplikací se to velmi zlepší a vyřeší :yes: Takže přeji hodně zdaru :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Tak manila uz by se "mela" ukoncovat spravne (snad jakakoliv verze) ... bohuzel to nemuzu testovat tak budu doufat ve vase ohlasy

    Verze BETA 0.2 + konzolova verze:

    http://soubor.iprotebe.cz/sivin/SiNT...SOLE_BETA2.zip
    http://soubor.iprotebe.cz/sivin/SiNTaskMngPPC_BETA2.zip

    prikazy jsou stejne jako u verze ALPHA ... ale pro jistotu znovu:

    /r "cesta_k_programu.exe" -> spusti program
    /rw "cesta_k_programu.exe" -> spusti program a pokracuje az kdyz je spusteny program ukoncen
    /manila 0 -> vypne manilu
    /manila 1 -> zapne manilu
    /q -> ukonci SiNTaskMngPPC
    priklad:

    Kód:
    SiNTaskMngPPC.exe /manila 0 /rw "program files\igo\igo.exe" /manila 1 /q
    NOVE:
    - program uz nepotrebuje zadne DLL soubory
    - program je i v konzolove verzi (tzn. ze po spusteni se neotevre zadne okno a vypada to jako by se nic nedelo, ale deje prikazy jsou opet stejne jako pro normalni (WinForms) verzi. jen s tim rozdilem, ze u konzolove verze nemusite davat na konci /q ... program se totiz po vykonani vsech vasich zadanych prikazu vzdy automaticky vypne)


    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Bohužel, manilu mi to teď neukončuje. Cos s tím dělal? Včera to při testech chodilo ...
    Zítra otestuju víc věcí. Zatím díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vypnutí a zapnutí display
    Od Geoffrey_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-04-2009, 20:43
  2. Vypnutí zapnutí
    Od pavel227 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-02-2007, 16:04
  3. Zapnuti vypnuti Wi-Fi a Bluetooth
    Od sobul_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-08-2006, 22:22
  4. Vypnutí zvuků pi zapnutí MPX220
    Od yza v sekci Motorola
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 18:32