Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Problem s asus p565

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    5

    Ahoj lidi mam takovy problem koupil jsem si asus p565 a nechce se mi prez activesync propojit s pc nevite proc?A fotak mi nechce zaostrovat poradte prosiim
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak podrobně si ty problémy popisovat nemusel, my se koukneme do křišťálové koule a hned víme, kde je problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    5

    a co tam vidis?vazne by mi pomohla pomoc pac uz fakt nevim
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Kolega chtel napsat, ze takto obecny popis je naprosto nedostatecny. Pokud mate problem se synchronizaci, musite napsat minimalne co mate za pocitac, jakou verzi systemu, jakym zpusobem se pripojujete atp. Kdyz prijdete k lekari, taky se Vas pta, kde a co Vas boli a nerozdava recepty a zadanky na vysetreni hned v cekarne od oka...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    5

    jo aha omlouvam se.takze pc mam ted sem kupoval novej 2,7 procik 4gb ramky a.td ale jedu na systemu win xp activesync sem ted nainstaloval co sem dostal k telefonu tzn 4.5 a pripojuji se prez usb kabel co jsem dostal k tel. a o fotaku nevim co vic napsat zpustim rezim fotaku a nabehne mi to hrozne rozmazane obraz tak zmacknu prvni polohu spouste fotaku kdy by se teda mel zaostrit obraz ale to se nestane a kdyz spoust na boku tel jeste vic zmacknu tak to vyfoti ale teda rozmazane
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    5

    zdravim mam takovy problem s asus p565 spíše se software zařízení.když klíknu na kontakty -) nabídka a hned se mi oběví "omlouváme se... došlo k problému s produktem poutlok.exe. můžete tento problém zaslat zdarma společnosti microsoft. tyto udaje jsou používány výhradně pro zdokonalení produktů.
    zobrazit podrobnosti zprávy
    zakázat zasílání zpráv o chybách"
    zkusil jsem měký restart zařízení ale nic nepomáhá a ted když jsem včera byl na přez fi-wi na internetu najel jsem na seznam.cz a do vyhledávače zadal cokoliv a zobrazolo mi to prakticky stejný problém akorád že problém není s poutlok.exe. ale s iexplorer.exe. nevíte někdo co s tím?Ze začátku mi to vůbec nedělalo jen čekám co se vysere jako další.zkusil bych ještě hard reset ale co mi zaručí že se mi to do týdne nezobrazí znovu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    10

    cau

    Tak ja vam teda neco řeknu o tomhle modelu když se nikdo ochotný nenašel.
    Tenhle model byl prodavan s chybným FW pro CZ už od začatku, proto taky vydali hned novou verzy jenže tu už si většina lidí neumí přehrat, a než se doprodají zasoby to bude nějakou dobu trvat.

    Takže všichni co mate PDA P565 si zkontrolujte verzi FW měla by být V6.12.0S.CSY:yes: pokud ne FLASHNOUT

    No a teprve ted zkuste jestli vam to děla nějaké problemy
    Ten problem s připojení k PC přes active sinc muže být v mnoha věcech, NOD32 ho muže mýt zakazaný ve firewallu, nebo PDA muze mýt nastaveno vidět SDkartu jako pamětové medium po připojeník PC čímž je zakazaný active sinc.

    A ten fotak muže být jen špatně nastaven, pokud ti to dělá od výroby tak muže být i rozlazené zaostření což ti zpraví jen výměna, ale viděl bych to na ten FW přeinstaluj a uvidíš

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    5

    zdravim jsem rad ze mi tu po dlouhe dobe nekdo poradil coz sveci o kvalitach techto stranek ale blbosti stranou.Verzi mam v6.12.os.csy00 takze snad ok?je teda stejna co pises jen mam na konci ty "00" tak snad mam tu spravnou rom. pripojen i prez active sync jsme vyresily bylo to v nastaveni pripojeni a nastaveni usb jako normalni rezim a ne rezim turbo.od vyrobce jsem mel nastaveno rezim turbo a kdyz jsem dal v nastaveni usb normalni rezim tak uz to vse lita takze to byla parada.a s fotakem sem porad trosku na vaskach kdyz jsem zkousel sve prvni fotky tak to bylo rozmazany a nezaostrovalo to ale pak jsem si nejak pohral s rozlisenim nebo nejak jsem to zprovoznil ted jsem si nastavil na max rozliseni fotaku a zaostreni a vse beha a i kdyz dam menci rozliseni tak taky vse ok tak jen doufam ze mu to vydrzi.a problem se systemovimy chybami mi poradily jen hard reset coz znaci o kvalitach zas asusu ze sem ho mel v provozu tyden a uz tenhle problem ale je mozny ze sem si to zpusobyl sam kdyz jsem tam instaloval igo 8 nevim tak jsem provedl hard reset nahral jinou navigaci a zatim to vse bezi a zatim jsem nenasel jiny problem tak doufam ze problemy s asusem jsem si vybral hned z kraje a uz bude slouzit po dlouha leta bez problemu a hard resetu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 03-06-2013, 15:56
  2. Asus P565 - VGA WM6.5 CZ - OS 5.2.21869.5.0.82 - xcZonee
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-06-2013, 20:32
  3. Anytime Launcher na ASUS P565
    Od fps_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-05-2009, 08:05
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-01-2009, 14:11