Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Geocaching

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    jake mate zkusenosti pri pouzivani TP2 na geocaching .. problemy? nebo vsechno slape a bezi hladcE? pripadne co pouzivate?

    jde me ciste o pouzivani tohodle zarizeni proto se ptam tady a ne na jinem foru

    dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Nainstaluj si GCZII a si v suchu. Lepsi soft na geocachig nie je
    http://www.nicque.com/PQz/GCz.htm

    Funguje bezproblemov na skoro vsetkom co ma GPS. Touch Pro 2 a Diamond 2 s tym nemaju najmensi problem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    Je to tak, díky GCz už skoro nechodím na stránky GC.com. Dokonce si zapíšu i Owner maintenance... :c)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    necekal sem hodne, a proto musim rict ze me to vskutku prekvapilo. stacil rychly test a myslim ze mam jasno .. jeste udelam par terenich testu (nejen z okna) ale myslim ze uz mam jasno .. dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    Tak v tom případě tě zvu na GC14WV8 a GC1B418. :c) Podle přezdívky jsi tam ještě nebyl... ;c)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    OT - no i kdybych tam byl tak podle nicku to nepoznas .. uvidime jestli budu met cestu kolem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    32

    Ano GCz to je jasna volba na pripojenem WM zarizeni. Zkousel jsem predtim ledacos, ale tohle vitezi. Vzhledem k rychlosti update si tam taky dej apptodate

    PS. Na obou GC jsem byl, vzhledem k dnesnimu poctu nalezu jiste v prvni polovine startovnio pole
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    snad je - s timhle nelze vytvaret kesky, ze? to se musi stale pres server? dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    Kešku nezakládáš každý den a už vůbec ne online přímo v terénu. :c) Na to nepotřebuješ mobilní aplikaci... ;c)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    no to ne, ale tak planuju vylet na par mist kde nic neni, ale zrovna si myslim ze by stalo za to tam neco dat .. tak sem si rikal ze idealni by bylo (mimo pouzdro, atp co potrebuju primo na miste) si to odbyt online .. nebo aspon predpripravit a doma pak jen uploadnout a upravit detaily

    no za pokus to stalo no .. ale i tak se me ten programek velmi libi .. dikes

    EDIT: jeste me napadlo - davky tam asi nejsou ze? rekneme ze si udelam seznam kesek co chci odlovit (bud neni signal, nebo jsem mimo CR), takze je najdu, udelam si log v mobilu, a jakmile se pripojim na nejake wi-fi nebo budu met signal, tak se me zapisou i patricne logy (davky)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. GEOCACHING
    Od grenade8977 v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-02-2011, 15:25
  2. E-ten X600 a GPS & geocaching
    Od -mick- v sekci Glofiish X6xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-10-2008, 10:35
  3. SmartMaps pro Geocaching
    Od nucleolus v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 27-06-2008, 10:52
  4. geocaching a ozi...
    Od kubisz v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 08:24
  5. M700 a Geocaching
    Od Frida007 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-10-2007, 17:26