Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: HardSPL

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Konecne je to tady... a funguje bajecne

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=550131
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Pro ostatní, kteří rádi podrobné, ozkoušené a obrázkové navody s kompletním vysvetlením nabízím tento:

    http://www.wmmania.cz/content.php?id=1255
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    No, já skončil na varování Symantecu, že soubor je nakažený Bloodhound.W32.EP.
    Protože jsem v práci a vypnout ho nemůžu, tak musím počkat na doma...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    42

    Mám to tam od včera. Nejdříve jsem flešnul poslední rádio a to mě tak nabudilo, že jsem zazálohoval a loudnul jsem tam i WM6.5 + Manilu 2.5
    Zatím to šlape dost dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    0

    Zdravým.
    Předpokládám, že těmito úpravami padá záruka na samotné zařízení.
    Je tomu tak ?

    Ještě dotaz, je už lokalizace i pro WM6.5 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    pada, ale da se to vratit do puvodniho stavu ... viz 2. prispevek na xda.

    Ja ted napriklad svoje Touch Pro2 reklamoval, takze jsem to musel vracet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    73

    Mě to bohužel vyhodí hlášku Error Conection a na obrazovce mi hodí 2x chybovou hlášku s možností Odeslat/Neodesílat a tím jsem skončil, bez instalace! :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    73

    Tak už instaluju WM 6.5...45%.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HardSPL chyba
    Od gtz v sekci Touch Pro
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-04-2010, 21:19
  2. Jak správně nahrát HardSPL?
    Od zajic79 v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-01-2010, 16:32
  3. problém hardSPL
    Od Micro_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-08-2009, 19:31
  4. HardSPL unlock
    Od lift66_ce4you v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-06-2009, 16:30
  5. HardSPL
    Od radekl_33 v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 20-04-2009, 15:04