Já mám teda českou verzi, ale tenhle problém nemám. Stejně tak ho nehlásil nikdo jiný (a to by se asi už ozval). Takže to bude asi někde u tebe. Udělal jsi po instalaci hard reset?
Já mám teda českou verzi, ale tenhle problém nemám. Stejně tak ho nehlásil nikdo jiný (a to by se asi už ozval). Takže to bude asi někde u tebe. Udělal jsi po instalaci hard reset?
Hard reset pomohol. Vdaka za radu. :yes:
Vsetkou uz funguje ako ma![]()
Prosím vás o překlad do SK - jen texty uvozené (source)Text(/source). Přikládám anglický originál a český překlad. Dííííky![]()
Mám to chápať tak, že sa pre nás pripravuje eržika X lite? Tá by sa fakt hodila....
Slovenčina:
Nechcem daako mudrovat ale v tom SK preklade je "kabla" ja si myslim ze kablu![]()
Nechcem daako mudrovat ale v tom SK preklade je "kabla" ja si myslim ze kablu![]()
motofun: No Lite.. Prostě Eržika X. Lite už si musí každej vytvořit sám. Brzo pochopíš.
OT Jazykové okienko:Původně odesláno od marlboro
KÁBEL - Slovo kábel je podstatné meno mužského rodu a pri jeho skloňovaní vypadáva samohláska -e-: z kábla, v kábli, pod káblom... V nominatíve plurálu, teda v 1.páde množ.čísla, má tvar: kábel - káble, teda nie kábly! Správne tvary teda sú: optické káble, trojžilové káble atď. Odvodené prídavné meno má podobu: káblový, -á, -é a nie kábelový. Máme teda prípojku na káblovú televíziu - nie na kábelovú, pripravujeme káblový rozvod, nie kábelový rozvod.
Ahoj. Používam eržiku v diamonde a som veľmi spokojný so slovníkom XT9. Kúpil som teraz omniu II a chcel by som do nej dostať tento slovník. Nedal by sa vytvoriť cab? Alebo kde nájdem súbor v diamonde, ktorý obsahuje slová do XT9? Ďakujem.
Nemám možnost na něčem vyzkoušet - no zkus sám..