Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 56

Téma: Diamond - WM 6.1 - SK - Eržika Rhodium (TF3D 2.1) / Eržika Sense (Sense 2.1) - ver. 09-2.11 - 31.12.2009

  1. #31
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Citace Původně odesláno od Borija
    Vdaka za typ na stiahnutie a co sa tyka tych miest tak fungujem ako si navrhol Este raz vdaka
    Nerozumím tomu, upnul jsem to na Mediashare znovu a zase to blbne :sarcastic:. Zkusím zítra .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    3

    Zdravím všechny.
    Mám problém a už opravdu nevím, jak ho vyřešit... Jde o výdrž baterie. Nejprve jsem měl Romku od HTC a při ní baterka dokázala běžet třebas dva dny. Nahrál jsem Eržu 8 a náhle vydržela o půlku míň. S tím jsem se taky smířil, zkoušel jsem sice jiný radia, ale bez úspěchu. Nicméně dnes jsem tam hodil Eržu 9 se sense 2.1 a baterka po třech soft restartech (ze sta procent) jde do kopru... Kdyby jste prosím někdo tušil, v čem je problém, budu moc rád za jakoukoli radu.

    Díky...


    EDIT: Sakra, omlouvám se, chtěl jsem to dát do CZ Eržiky... :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    10

    No vcera som sa dostal k tomu aby som nahral Erziku Sense 2.1 a zatial som nenasiel vazny zadrhel okrem tohoze mi nejde kalkulacka .
    ani po preinstalovani kalkulacky nechce ist
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Dzejms: Tohle je podezřelý. Spotřeba v8 a v9 by se neměla nějak lišit. Možná ti už odchází baterie..

    opos25: Díval jsem se na to a kalkulačka má špatnýho zástupce.. Udělám CAB aby to jelo..
    EDIT: Fix je tady - dej vědět, jestli to pomohlo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    2

    Ahoj, potřeboval bych poradit, již po několikáté jsem si instaloval novou Eržiku, nikdy jsem neměl problém a vždy vše chodilo tak, jak má. Po instalaci poslední verze Rhodium mi HTC nejde nastartovat a vždy po hardresetu musím znovu isntalovat. Při dalším lehkém resetu ale zase nenaběhne. Nevíš, čím by to mohlo být? Díky M.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Čtěte si názvy témat a přispívejte do toho správnýho - toto je o slovenské Eržice!

    hasicm: Problém ti vyřeší MTTY..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    2

    Omlouvám se za popletené téma a děkuji za rychlou odpověď ...............
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    10

    opos25: Díval jsem se na to a kalkulačka má špatnýho zástupce.. Udělám CAB aby to jelo..
    EDIT: Fix je tady - dej vědět, jestli to pomohlo..

    Adow diky ale uz som si tam stihol hodit Erziku X Sense2.1 tak som nestihol skusit ten tvoj fix
    A tam som tiez narazil na jedenu vec aj ked si nastavim klavesnicu ktora ma byt po restarte stale
    po restarte je tam qwery , ktoru nerad pouzivam lebo ide tasko prstom .Hlavne tym ludom co maju vacsie palce :-))))))

    A este jedna vec v telefone sa neda nastavit zobrazenie cisla len kontaktom , funguje bud zobrazit vsetkym , nikomu a ked dam nastavit lrn kontaktom
    tak tiez nezobrazi moje cislo nikomu komu volam o tom nieco vies kde moze byt chyba ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Budmil
    Guest

    Mal som podobny problem, ze nesla kalkulacka, ale ten fix to vyriesil, dakujem
    Inak da sa nejako zvacsit pismo textu doslej sms priamo v touchflo? V tom advance configu v sekcii spravy je len velkost pisma SMS v chatu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Přímo v TouchFLO to jednoduchým způsobem nejde. Buď dekompilovat-editovat-kompilovat a nebo metodou pokus-omyl přes HEX editor
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Budmil
    Guest

    Este otazocka...kde nastavim aby mi telefon pri nadviazani hovoru zavibroval?
    V start->settings->telefon->spresnenie mam zaskrtnute "spustit vibrovanie pri spojeni hovoru" ale ked volam a dotycny zdvihne tak telefon nezavibruje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    V Eržice 9 toto nefunguje, není tam kompatibilní verze balíčku TouchFlo. V Eržice X - nové verzi - to bude fungovat jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Budmil
    Guest

    aha...dakujem za odpoved, uz sa tesim...predpokladam, ze nebude treba ten hard spl este raz, ale len romku nahodit (toto je moja prva romka). Este dva elementarne dotazy: 1. ak spravim zalohu cez PIM Backup a zmenim romku, obnova asi neprebehne, ci? 2. Programy ktore su uz v romke a nepouzivam ich (napr. wktask) ako vymazem? v "odstranenie programov" sa samozrejme nenachadzaju kedze som ich neinstaloval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Pokud nechceš např. WKTask, musíš si nainstalovat Lehkou verzi.. Nebo stačí odmazat zástupce ve Windows/Startup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    2

    Ma niekto z vas s problem s prjimanim sms? Mam Erziku 9 a odkedy som naflashoval novu ROM (s ktorou som velmi spokojny) po par dnoch som zistil, ze mi nechodia sms-ky. Neviem si s tym rady, skusal som rozne nastavenia, hladal som aj na fore (nielen tomto) ale nic mi nepomohlo. Mam orange a cislo sms centra mam spravne. Ak niekto poradi, budem vdacny.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 10:47
  2. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 19:58
  3. [ROM|WWE|WM6.5|Sense 2.5] Rhodium AF
    Od Mist_ce4you v sekci Rhodium ROM a vaření
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 08:18
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-02-2010, 10:15
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 12:33