Nerozumím tomu, upnul jsem to na Mediashare znovu a zase to blbne :sarcastic:. Zkusím zítraPůvodně odesláno od Borija
.
Nerozumím tomu, upnul jsem to na Mediashare znovu a zase to blbne :sarcastic:. Zkusím zítraPůvodně odesláno od Borija
.
Zdravím všechny.
Mám problém a už opravdu nevím, jak ho vyřešit... Jde o výdrž baterie. Nejprve jsem měl Romku od HTC a při ní baterka dokázala běžet třebas dva dny. Nahrál jsem Eržu 8 a náhle vydržela o půlku míň. S tím jsem se taky smířil, zkoušel jsem sice jiný radia, ale bez úspěchu. Nicméně dnes jsem tam hodil Eržu 9 se sense 2.1 a baterka po třech soft restartech (ze sta procent) jde do kopru... Kdyby jste prosím někdo tušil, v čem je problém, budu moc rád za jakoukoli radu.
Díky...
EDIT: Sakra, omlouvám se, chtěl jsem to dát do CZ Eržiky... :-(
No vcera som sa dostal k tomu aby som nahral Erziku Sense 2.1 a zatial som nenasiel vazny zadrhel okrem tohoze mi nejde kalkulacka .
ani po preinstalovani kalkulacky nechce ist
Dzejms: Tohle je podezřelý. Spotřeba v8 a v9 by se neměla nějak lišit. Možná ti už odchází baterie..
opos25: Díval jsem se na to a kalkulačka má špatnýho zástupce.. Udělám CAB aby to jelo..
EDIT: Fix je tady - dej vědět, jestli to pomohlo..
Ahoj, potřeboval bych poradit, již po několikáté jsem si instaloval novou Eržiku, nikdy jsem neměl problém a vždy vše chodilo tak, jak má. Po instalaci poslední verze Rhodium mi HTC nejde nastartovat a vždy po hardresetu musím znovu isntalovat. Při dalším lehkém resetu ale zase nenaběhne. Nevíš, čím by to mohlo být? Díky M.
Čtěte si názvy témat a přispívejte do toho správnýho - toto je o slovenské Eržice!
hasicm: Problém ti vyřeší MTTY..
Omlouvám se za popletené téma a děkuji za rychlou odpověď ...............
opos25: Díval jsem se na to a kalkulačka má špatnýho zástupce.. Udělám CAB aby to jelo..
EDIT: Fix je tady - dej vědět, jestli to pomohlo..
Adow diky ale uz som si tam stihol hodit Erziku X Sense2.1 tak som nestihol skusit ten tvoj fix
A tam som tiez narazil na jedenu vec aj ked si nastavim klavesnicu ktora ma byt po restarte stale
po restarte je tam qwery , ktoru nerad pouzivam lebo ide tasko prstom .Hlavne tym ludom co maju vacsie palce :-))))))
A este jedna vec v telefone sa neda nastavit zobrazenie cisla len kontaktom , funguje bud zobrazit vsetkym , nikomu a ked dam nastavit lrn kontaktom
tak tiez nezobrazi moje cislo nikomu komu volam o tom nieco vies kde moze byt chyba ???
Mal som podobny problem, ze nesla kalkulacka, ale ten fix to vyriesil, dakujem
Inak da sa nejako zvacsit pismo textu doslej sms priamo v touchflo? V tom advance configu v sekcii spravy je len velkost pisma SMS v chatu...
Přímo v TouchFLO to jednoduchým způsobem nejde. Buď dekompilovat-editovat-kompilovat a nebo metodou pokus-omyl přes HEX editor![]()
Este otazocka...kde nastavim aby mi telefon pri nadviazani hovoru zavibroval?
V start->settings->telefon->spresnenie mam zaskrtnute "spustit vibrovanie pri spojeni hovoru" ale ked volam a dotycny zdvihne tak telefon nezavibruje.
V Eržice 9 toto nefunguje, není tam kompatibilní verze balíčku TouchFlo. V Eržice X - nové verzi - to bude fungovat jak má.
aha...dakujem za odpoved, uz sa tesim...predpokladam, ze nebude treba ten hard spl este raz, ale len romku nahodit (toto je moja prva romka). Este dva elementarne dotazy: 1. ak spravim zalohu cez PIM Backup a zmenim romku, obnova asi neprebehne, ci? 2. Programy ktore su uz v romke a nepouzivam ich (napr. wktask) ako vymazem? v "odstranenie programov" sa samozrejme nenachadzaju kedze som ich neinstaloval.
Pokud nechceš např. WKTask, musíš si nainstalovat Lehkou verzi.. Nebo stačí odmazat zástupce ve Windows/Startup.
Ma niekto z vas s problem s prjimanim sms? Mam Erziku 9 a odkedy som naflashoval novu ROM (s ktorou som velmi spokojny) po par dnoch som zistil, ze mi nechodia sms-ky. Neviem si s tym rady, skusal som rozne nastavenia, hladal som aj na fore (nielen tomto) ale nic mi nepomohlo. Mam orange a cislo sms centra mam spravne. Ak niekto poradi, budem vdacny.