Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 56

Téma: Diamond - WM 6.1 - SK - Eržika Rhodium (TF3D 2.1) / Eržika Sense (Sense 2.1) - ver. 09-2.11 - 31.12.2009

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Eržika 9 je venku, odkaz v prvním příspěvku. Tak ať vám slouží ke spokojenosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Pokud jste si Eržiku 09 stáhnuli před 1.1.2010 15:00, nainstalujte si opravu Youtube. Znovu uploadnutou verzi 09 (po 15:00) poznáte podle informace o ROM v nastavení - má na konci označení "a" (Eržika 09-2.11a) - na tu záplata není potřeba.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    29

    Ahoj ADOWE
    Stiahol som si ERZIKU 09 Sense 2.1 a pri rozbalovani mi napise ze je pri rozbalovani odstraneny subor diaming.nbh???? prosim porad
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    29

    Ahoj ADOWE
    Stiahol som si ERZIKU 09 Sense 2.1 a pri rozbalovani mi napise ze je pri rozbalovani odstraneny subor diaming.nbh???? prosim porad
    Jedna sa o Slovensku verziu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Teď jsem oba soubory zkoušel a rozbalí se mi OK. Nebere ti to antivir?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    29

    Neviem skusim ho vypnut, Cesku som bez problemov nainstaloval, ale mal som problem s Weather City tak som si chcel nainstalovat SK, V Ceskej mi neslo nastavit Bansku Bystricu v pocasi( hlasil chybu pri stahovani dat , ostatne mesta boli v pohode slovenske aj ceske) a ked som chcel pridat aj ine mesta tak sa nedalo


    Vypisuje mi to chyba CRC pri extrakcii stiahol som ju pre istotu este raz a ta ista chyba ceska je bez problemov ..... tak neviem antivirak to asi nebude

    PS Erzika sense je super a vdaka za uzasnu romku :-))
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Odkud jsi stahova? Z mediafire nebo z melicher.eu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    29

    mediafire.com sk aj cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Mediafire otestuju, z melicher.eu se mi to stáhlo a rozbalilo v pohodě - takže si to stáhni tam. Zkouším verzi Full.
    Co se týká některých měst, tak nevím proč ty slovenský v Sense 2.1 takhle blbnou.. Kdyžtak je smaž a využívej určování počasí podle umístění - to funguje OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    29

    Vdaka za typ na stiahnutie a co sa tyka tych miest tak fungujem ako si navrhol Este raz vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    14

    adow..mohol by si nahodit romku aj bez touchflo ?!..dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Stáhni si verzi 8 bez TouchFLO. TF3D 1 ano NoTF verze už jsou finální a neaktualizuju je.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    3

    Ahoj adow. Aj ja by som uvital erziku 9 bez touchflo nakolko pouzivam spb shell. I LOVE ERZIKA
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Když neberu v potaz TouchFlo a věci kolem něj, tak těch změn v 9 oproti 8 moc není. Fakt to nemá cenu vařit znovu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    3

    Mozno by stacil nejaky servicepack kde by sa upgradol hardware. fotak, gps a pod.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 09:47
  2. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 18:58
  3. [ROM|WWE|WM6.5|Sense 2.5] Rhodium AF
    Od Mist_ce4you v sekci Rhodium ROM a vaření
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 07:18
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-02-2010, 09:15
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 11:33