Eržika 9 je venku, odkaz v prvním příspěvku. Tak ať vám slouží ke spokojenosti![]()
Eržika 9 je venku, odkaz v prvním příspěvku. Tak ať vám slouží ke spokojenosti![]()
Pokud jste si Eržiku 09 stáhnuli před 1.1.2010 15:00, nainstalujte si opravu Youtube. Znovu uploadnutou verzi 09 (po 15:00) poznáte podle informace o ROM v nastavení - má na konci označení "a" (Eržika 09-2.11a) - na tu záplata není potřeba.
Ahoj ADOWE
Stiahol som si ERZIKU 09 Sense 2.1 a pri rozbalovani mi napise ze je pri rozbalovani odstraneny subor diaming.nbh???? prosim porad
Ahoj ADOWE
Stiahol som si ERZIKU 09 Sense 2.1 a pri rozbalovani mi napise ze je pri rozbalovani odstraneny subor diaming.nbh???? prosim porad
Jedna sa o Slovensku verziu![]()
Teď jsem oba soubory zkoušel a rozbalí se mi OK. Nebere ti to antivir?
Neviem skusim ho vypnut, Cesku som bez problemov nainstaloval, ale mal som problem s Weather City tak som si chcel nainstalovat SK, V Ceskej mi neslo nastavit Bansku Bystricu v pocasi( hlasil chybu pri stahovani dat , ostatne mesta boli v pohode slovenske aj ceske) a ked som chcel pridat aj ine mesta tak sa nedalo
Vypisuje mi to chyba CRC pri extrakcii stiahol som ju pre istotu este raz a ta ista chyba ceska je bez problemov ..... tak neviem antivirak to asi nebude
PS Erzika sense je super a vdaka za uzasnu romku :-))
Odkud jsi stahova? Z mediafire nebo z melicher.eu?
mediafire.com sk aj cz
Mediafire otestuju, z melicher.eu se mi to stáhlo a rozbalilo v pohodě - takže si to stáhni tam. Zkouším verzi Full.
Co se týká některých měst, tak nevím proč ty slovenský v Sense 2.1 takhle blbnou.. Kdyžtak je smaž a využívej určování počasí podle umístění - to funguje OK.
Vdaka za typ na stiahnutie a co sa tyka tych miest tak fungujem ako si navrholEste raz vdaka
adow..mohol by si nahodit romku aj bez touchflo ?!..dakujem
Stáhni si verzi 8 bez TouchFLO. TF3D 1 ano NoTF verze už jsou finální a neaktualizuju je.
Ahoj adow. Aj ja by som uvital erziku 9 bez touchflo nakolko pouzivam spb shell. I LOVE ERZIKA![]()
Když neberu v potaz TouchFlo a věci kolem něj, tak těch změn v 9 oproti 8 moc není. Fakt to nemá cenu vařit znovu.
Mozno by stacil nejaky servicepack kde by sa upgradol hardware. fotak, gps a pod.