Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Při přetočení obrazovky vypadne do TouchFlo

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Zdravim.
    S telefonem jsem spokojen.Stává se mi jedna nepříjemná věc, a to že někdy mi nejde správě otáčení obrazu,třeba u prohlížeče internetu,nebo fotografií.Když nechám otočit displej,vypadne to zpět do TouchFlo.Prohlížeč fotografií se pak už ani nedá zobrazit,okamžitě vypadne.Pomůže reset.U aplykací co neotáčí obrazovku se to neděje.
    Dneska se mi stalo že to najednou zase šlo i bez resetu.Nevím která aplykace to může nabourat,ale stane se to i když žádnu nepouštím a tedy by neměla běžet ani v paměti.
    Updatoval jsem si ROMku v domění že se problém vyřeší,ale nic.Zkoušel jsem pro paměť a TouchFlo měnit hodnoty v HDTweaku,bez zdárného výsledku.

    Má ěkdo tip?nápad? Pomohla by neorig upravená ROMka?
    Jinak aplykací moc nemám,ale nevím jestli by to některá mohla dělat když se nespouští.Problém je tedy sporadický a po delší době po restartu.
    Aplykace:
    ClockControl
    DontSleep
    GCzll
    HDTweak
    HyperGPS
    MoorHuhn
    Skype
    TTCMD
    iGO8


    EDIT: pokud se chyba projeví,odstranim ji aplykací htcaddicts_cleanram tak to pak nějakou dobu funguje.Ta uvolní cca 9MB z paměti.Ale jinak zabráním paměti se chyba neprojevuje... správce píše zaplnění ram 59-67% a chyba se projeví až po nějaké době....

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Opravdu se nikomu nic podobného neděje?Někdy to funguje ikdyž je paměť zaplněná přes 75%,takže plnou pamětí to není.Ten softík na ramku občas nepomůže a vyřeší to až reset....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Koukám že "okurková sezóna" je i tady.Snad se najde někdo kdo poradí.Láká mne vyzkoušet nějaká neofic ROM ale kdo ví jestli může pomoct.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Tak jsem to nevydržel a naflešoval jinou ROMku,konkrétně X-Treme V8 a rovnou i nové radio 4.47.25.31
    Trochu to tweaknul HD Tweakem a i HTC Tweak a zatím vše šlape bez chyby.Ale nechci křičet,flashnuto je to teprve 12 hodin....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Citace Původně odesláno od Xfantasy
    Opravdu se nikomu nic podobného neděje?Někdy to funguje ikdyž je paměť zaplněná přes 75%,takže plnou pamětí to není.Ten softík na ramku občas nepomůže a vyřeší to až reset....
    Ne opravdu nedeje.Jedu na oficialni rom 1.43 a nemuzu si ji vynachvalit,nepotrebuje zadne hotfixy a vse slape na jednicku.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Je to divné,sem tam se to děje i u nové ROMky,ale tam jen u Opery a jde najet zpět.Nevím čím to tedy je.Používám barevné a změněné ikony baterky a ostatních,tkaže i tady může bejt chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Tak pokud pouzivas barevne ikonky tak to se ani nedivim,tam je zajiste zakopany pes.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    No,jestli myslíš že by zde mohl bejt problém,zkusím se na to kouknout jestli to půjde odstranit.Těmi ikonama myslím baterii,signál,wifi,ASync,Gpes/Edge

    Nemyslel jsem si že by to mohlo dělat problémy,když je to pouze změněná ikona graficky a doplněna barva.Právě že se mi problémi stávají i na optimalizované ROMce,když jsem v Opeře a otočím telefon pro přetočení.Někdy to vypúadne do TouchFlo,jindy zase do telefonu.Ale díky tomu že tahle ROMka přetáčí TouchFlo i telefon tak se kliknutím na operu znovu mohu vrátit na již přetočenou stránku.

    Při prvotním testování jsem nahrával jen důležité programy a bylo to celkem v pohodě.Pak jsem doinstaloval i zmíněné ikony a zbytek.Ale zas tolik toho tam nemám a víceméně jsou to bezproblémové aplykace.Asi až na ty ikony.Ikdyž jsem na fóru odkud jsem stahoval neviděl negativní příspěvek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Na Touch HD prave po doinstalovani nekterych sad menicich ikony zpusobovali problemy nejen s operou.Zde to bude podobny pripad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    No a to se mi tak líbily ,ale důležitější je bezproblémový chod.Každopádně jsem Udělal HR a nahrál jen pár důležitých programů,projel HDTWeakem a toť vše.Nemám tolik aplikací tak to není tak děsný.Uvidim jak se to bude chovat.

    Jinak určitě děkuji za radu.Po poslednim HR kdy jsem testoval tři jiné ROMky jsem měl podezření a ikony,ale přece jen jsem si pořád zdůvodňoval to že to je jen ikona co nic nedělá,ale ona vlastně po řád něco dělá,pořád pracuje a mění zobrazení signálu,baterie a jiných.Jsem fakt zvědavej....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Vypadá to že je to opravdu těmi ikonami. Už to běhá skoro pět dní bez potíží.Vynechal jsem pouze ony ikony a pak ještě TMC pro navigaci.Ale hádám to na ty ikony.

    Děkuji za radu :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Správa obrazovky Dnes, náhrada za TouchFLO
    Od schula_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 15-11-2009, 19:04
  2. TouchFlo 2D - změna kláves úvodní obrazovky
    Od Joshuan v sekci HTC & klony
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-10-2009, 19:10
  3. TouchFlo 2D - TouchFlo pro všechny PPC
    Od gulii v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-09-2008, 19:20
  4. TouchFLO??
    Od Treo 750v v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-10-2007, 11:24
  5. RADA: Kdyz Vam na MDA compact vypadne zvuk
    Od sejra v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-09-2006, 14:56