Nefunkční doplňování emailových adres s českou lokalizací
Máte někdo stejný problém? Mám HTC TP2 od Vodafonu, je v něm možnost při instalaci zvolit české prostředí a když to udělám, tak se při psaní adresy v mailu (nebo tel.čísla v SMS) nenabízí žádné vyhovující kontakty z adresáře. Po odinstalaci lokalizace to funguje, takže za to může čeština od sunnysoftu.
Nevím, zda to je jen lokalizací nebo i českou klávesnicí. Máte někdo stejný problém? Víte jak to vyřešit? Anglické prostředí mně nevadí, ale rád bych českou podporu klávesnice (jak SW, tak HW).
Nevím, zda to je jen lokalizací nebo i českou klávesnicí. Máte někdo stejný problém? Víte jak to vyřešit? Anglické prostředí mně nevadí, ale rád bych českou podporu klávesnice (jak SW, tak HW).
Kdysi na TP jsem měl ROMku, která měla taky tuto chybu, nebyla v CZ a řešením bylo v registrech smazat klíče "email" a "phone"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Inbox\RecipientAutocompl ete\SuggestionGenerators]
"email"="{364D1505-915A-4b1d-85A6-8C258B2D2246}"
"phone"="{45EEED9B-898C-4caf-BC3E-A5422F56085B}"
Udělj si zálohu a zkus to, sice to nemá nic společného s TP2 ani s češtinou, ale za zkoušku nic nedáš.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Inbox\RecipientAutocompl ete\SuggestionGenerators]
"email"="{364D1505-915A-4b1d-85A6-8C258B2D2246}"
"phone"="{45EEED9B-898C-4caf-BC3E-A5422F56085B}"
Udělj si zálohu a zkus to, sice to nemá nic společného s TP2 ani s češtinou, ale za zkoušku nic nedáš.