Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: změna radia + rillphone

  1. #1
    maty_s_ce4you
    Guest

    Zdravím,

    provedl jsem upgrade radia na verzi 1.15.25.14 a s ním jsem si stáhl soubor rilphone verzi 1.14.25.24, dočetl jsem se, že se má přepsat současný soubor, který by měl být v adresáři windows, ale já ho tam nemám. V tomto adresáři mám akorát ril.dll . Mám ROMku BSB6.5O.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    v Erzice 8 ta knihovna take neni
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Zvláštní..... já jí v Eržice 8 mám. Zrovna včera sem jí přepisoval...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    To jsem blazen. To radio si flashoval pred romkou nebo az po ni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Před... ale to s tím určitě nesouvisí...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    Uz to mam, knihovna tam byla, jen Totalcmd se neptal a prepsal ji bez potvrzeni
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    14

    to: maty_s
    Ahoj, tohle Radio (1.15.25.14) jsem si také stáhl, ale rilphone.dll (1.15.25.14) nemůžu sehnat. Na XDA jsem vyhledával snad hodinu a nic. Ono je jedno, jakou verzi k tomu dát? Koukám, že tam máš 1.14...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Ten soubor rilphone.dll najdeš ve fóru "Eržika Rhodium (TF3D 2.1) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009" na straně 29. Je to v odkazu od MartinaD 27.7. v 10:37. Klikni na "Zde" a stahuj :-) :yes:
    případně na:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    14

    Díky, už to mám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    na čo vlastne ten rilphone slúži. Ja mám naflashované 1.17 radioa k tomu nebol rilphone. Telefón pracuje bez problémov, tak neviem fakt na čo to slúži.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Bez RillPhone to bude fungovat taky, to ano.
    RillPhone.dll zajišťuje lepší komunikaci mezi firmware radia a OS.



    Podrobnější informace ZDE (eng)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    29

    Cao chcem poprosit o radu pri flesovani radoi rom 1.15.25.14, stiahnutej z xda sa dostamem na 4% a telefon sa samocinne restartne , Diamonda mam odomknuteho a mam v nom Erziku 8sk a radio 1.14.25.55
    Fleshoval som cez Microsoft Active Sync
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    14

    pridem o nejake data pri nahraní noveho radia ? ci ROMka zostane zachovana
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    Pri najnovšej radio rom 1.17.25.09 od htc na ich stránke sa mi urobil hard reset zariadenia a prišiel som o všetko v pamäti telefónu. Pri ostatných radio nie.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. internetová radia
    Od pichlak_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-03-2006, 14:10
  2. internetové rádia
    Od pichlak_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-07-2005, 18:33