Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 37

Téma: SE_VGA - aby VGA bylo skutečné VGA

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Před pár dny jsem si posteskl, že Windows Mobile 2003 Second edition jsou na VGA zařízení dost okleštěné. Netrvalo ale dlouho a na světě je pravděpodobné řešení - jmenuje se SE_VGA a základní verze je zcela zdarma. Bohužel teď nemám možnost to vykoušet, takže pokud máte nějaké VGA Pocket PC po ruce, budu rád za vaše postřehy.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00022797_SE_VGA_EN_screenshot_Z6IB.gif 
Zobrazení: 50 
Velikost: 14.5 KB 
ID: 294  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Tady jsou konkretni screenshoty - VGA ala Microsoft a RealVGA v podani vyse zmineneho SW.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00022891_MS_VGA_IE_THrm.jpg 
Zobrazení: 56 
Velikost: 57.4 KB 
ID: 316   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00022891_RealVGA_IE_IGM5.jpg 
Zobrazení: 54 
Velikost: 50.6 KB 
ID: 317   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00022891_MS_VGA_Programs_JS3Y.jpg 
Zobrazení: 45 
Velikost: 35.1 KB 
ID: 318   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00022891_RealVGA_Programs_SW.jpg 
Zobrazení: 47 
Velikost: 27.8 KB 
ID: 319  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jo jo, presne takhle jsem si ten VGA mod predstavoval
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    hx4700, co bys cekal jineho

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Wow ... tak to už je jiný kafe
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Jasne ze je to jiny kafe (od zida - ve spolku meli zavrino....)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Takze je vlastne moznost prepinat jednoducho medzi VGA , QVGA a SE VGA?
    )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Taktiez sa zmienujete o zakladnej a plnej verzii. Viete aj aky je medzi nimi rozdiel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od pdq
    Taktiez sa zmienujete o zakladnej a plnej verzii. Viete aj aky je medzi nimi rozdiel?
    Nevim, plnou verzi jsem zatim nevidel, je mozne, ze ji autor teprve tvori
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    136

    Klasická práce ignorantů z Microsoftu :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od pdq
    Takze je vlastne moznost prepinat jednoducho medzi VGA , QVGA a SE VGA?
    Funguje to presne jak je na prvnim obrazku od pavla - vybere se zda ma byt Microsoft VGA nebo RealVGA, zvoli se Apply Changes , nasleduje sw reset a zarizeni nabootuje do prislusne varianty rozliseni.

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    118

    Jednoduše Super, nyní již chybí jen MDA s tímto rozlišením a SD karta s CDMA
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pokud by nekoho zajimalo, jak na VGA displeji vypadaji Flash animace, tady jsou dve. Nic moc...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00023482_pc_capture1_6En4.jpg 
Zobrazení: 50 
Velikost: 18.9 KB 
ID: 334   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00023482_pc_capture3_Xpux.jpg 
Zobrazení: 48 
Velikost: 36.8 KB 
ID: 335  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    9

    Měl bych prosbu, zkusil jsem nainstalovat tento soft, ale pokaždé mi nahlásí, že je pouze pro GERMAN ROM. Instaloval jsem verze DE,EN,FR (pak už zkušebně), ale pokaždé stejná odpověď.
    Mám Toshibu e800 a už si nevím co ještě udělat
    Děkuji za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    99

    Je potřeba si stáhnout verzi která je určena pro anglickou ROM.
    Má název "SE_VGA_EN - ARMV4.exe".

    Já mám také Toshibu e800, verze BT. Když si tenhle software nainstaluji a přepnu do QVGA, vše zdánlivě chodí jak má. Po vypnutí a následném zapnutí PDA se na displeji objeví vlevo nad sebou 2 malé totožné fialové obrazovky se vzhledem VGA nevím jak z toho ven tak provádím reset.
    To mne zklamalo, tak jsem tenhle software zase odinstaloval.

    Ivo
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM6 a Se_VGA
    Od Hansis v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 27-01-2008, 10:16
  2. SE_VGA
    Od Big_Mitch v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-06-2005, 14:23
  3. Force High Resolution - náhrada SE_VGA/OzVGA
    Od pekro v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 08-06-2005, 14:39
  4. ASUS A730w a SE_VGA
    Od Cadek v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-01-2005, 15:31
  5. Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 21-08-2004, 22:22