Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: servis iPAQ?

  1. #1
    Guest

    ahoj,
    dostal se mi do ruky starý H3630 a má baterku úplně v kelu,
    v kolíbce funguje, jakmile ho vyndám, má 0% energie a reseti se ...

    mohl by mi někdo poradit, jestli se ta Li-Pol dá nějak vyměnit,
    nebo kde je v Praze nějaký servis na iPAQ?

    děkuji za jakékoli info,
    Jirka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Servis fy Compaq je v Praze 10, Plynární 99, tel. (2) 61108420. Mám s nimi velice dobré zkušenosti, buď opraví Ipaqa na počkání, nebo jej vymění za náhradní. Takhle jsem dokonce v době, kdy jsem měl H3600, přišel k novějšímu typu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Guest

    Výměna baterie na iPAQ stojí 210 dolarů !!!!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No s necim takovym se dalo pocitat znackove servisy nejsou nejlevnejsi. Nevim kolik muze stat samotna baterie ale mam dojem ze na podobne penize vysla baterie ktera mela mnohem vyssi kapacitu nez oreginalni od Compaqu. Myslim ze nekde v diskuzich se tady uz o tom mluvilo vcetne toho ze pokud nemate iPaq v zaruce tak vymenu zvladnete v pohode sam.
    Tezko rict jestli se da nekde sehnat oreginalni baterie za rozumejsi cennu protoze vymena taky nemuze byt slozita zalezitost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    61

    Kupil som si bateriu pre jacket plus. Je rovnakej kapacity ako ta v iPAQ a mozno by mohla byt vymenitelna. Uz si nepamatam presne cenu, ale VC bez DPH bola okolo 2000 Sk. Totiz mam tiez uz napoli odidenu beteriu na mojej 3660 - vydrzi pracovat s podsvietenim cca 1,5 hodiny. Ak by to rozmerovo sedelo, mozno je to pouzitelne riesenie.

    Peter
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    7

    A nevíte náhodou jaké je napětí na té baterii uvnitř iPAQa?
    Po rozebrání jsem se dočetl akorát 1.3 A/h. Jsou tam na baterce ještě 3 mini odpory, ale podle mě by šlo koupit nějakou baterii do mobilu a předělat ji do iPAQa. Předpokládám že baterie v iPAQu nemá 5V, ale nějakých 3.6V.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    7

    Ještě jedna otázka,
    kdybych si vyrobil externí zdroj se 4 1.5V baterkami (to je dohromady 6V). Stačí mi pouze baterky, kus kabelu a konektor ? Nebo tam musí být ještě nějaká dioda aby při vybití baterek nedobíjel iPAQ baterky.
    Díky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    tech 210 dolaru je za to posilani do holandska
    baterie samotna tvori jen zlomek ceny
    stejnou cenu maj skoro na vsechno

    pokud jde o to experimentovani s baterkami me se to dost vymstilo
    zkousel jsem power bank/2000Kc[iTec] ma vystul 8V v pohode pracuje s fotaky ktery maj 6V tech 5V asi bylo prece jen moc malo
    ted by se mel objevit powerbank 2 bude mit skalovatelny vystup od 3V/12V kapacita myslim 2500 cena neco kolem 2300 s DPH {mozna to bude dobry]
    ja uz jsem baterie vyresil -CF jacket plus

    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. servis
    Od lemiks v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-09-2008, 11:03
  2. Servis???
    Od mdave v sekci Yakumo
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-08-2007, 08:27
  3. Servis iPAQ - Praha
    Od kamikaut_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-03-2007, 20:32
  4. rozbil sem trochu iPaq 3630, kde je servis?
    Od zigzag v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-10-2002, 21:53