Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: MDA Compact IV - HardSPL Olinex 1.40 - nejde nehrát originální, kvůli reklamaci

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    6

    Dobrý den,
    musím reklamovat MDA Compact IV kvůli nefunkčnímu displeji. Originální ROM od T-mobile se mi podařilo nahrát přes USB Trigger, ale nemůžu naflashovat původní SPL. Mám SPL-1.40. Olinex. Vše proběhne na 100%, bohužel ale stále zůstavá ten Olinex. Neví někdo, co s tím? Děkuji za každou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    10

    Tiez mam tento problem .
    Odisla mi dotykova vrstva vsetko som vratil spat Radio , ROM
    Ale neviem sa zbavit Hard SPL mam SPL 1.93 OliNex , tiez mi vsetko prebehne na 100%
    ci uz cez AS alebo cez bootloader ale aj tak je stale tam .
    Nik neviete co s tym ?????????????????????????


    Tiez mam MDA compact IV od T-mobilu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    69

    Mám také MD Compact IV a již několikrát jsem to vracel do původního stavu. pokud tedy máte připojeno k AS nebo WM ve Vistách, použijte tento - mě fungující - program:
    http://rapidshare.com/files/270792034/Vr_cen__SPL.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    10

    Tento funguje tak isto vsetko prebehne na 100%
    a po restarte mam opat SPL 1.93.OliNex
    takze bez zmeny riadne sa neviem toho HardSPL sbavit
    a fakt uz by som ho potreboval ist reklamovat .
    Ale takto to asi nepojde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Pri vraceni puvodniho SPL je nejlepsi pri pripojenem telefonu k PC manualne z telefonu spustit specialni SSPL.exe(ktere si tam predtim nakopirujete).Po te flashovaci utilitou flashnout puvodni SPL.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    10

    To je sice dobra rada ,ale ako spustit ten program
    v MDA ked mam na nom kalibraciu displya a dotykova vrstva nefunguje !!!!!
    skusat som ho nakopirovat do zlosky spustit pri starte ale aj tak sa nespusti .
    Co teraz???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    69

    Já bych zkusil nahrát jakýkoliv firmware, který tam jde - nakalibrovat displej (nevím, jestli Ti to půjde, pokud nemáš něco vadného...), zprovoznit ho, a v něm spustit nahrany soubor SSPL-Manual.exe. Jinak fakt nevím - mě to funguje bez problémů...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od PaTER
    Já bych zkusil nahrát jakýkoliv firmware, který tam jde - nakalibrovat displej (nevím, jestli Ti to půjde, pokud nemáš něco vadného...), zprovoznit ho, a v něm spustit nahrany soubor SSPL-Manual.exe. Jinak fakt nevím - mě to funguje bez problémů...
    A to je presne ten problem ze skalibrovat display nieje mozne kedze dotykova vrstva nefunguje vobec !!!!!!
    Takze po nahrati novej ROM skoncim pri kalibracii ,lebo dalej sa neda dostat !!!!!!!!

    Takze toto riesenie je nepouzitelne .


    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Když nejde displej, tak proč to jednoduše nereklamuješ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    On to chce reklamovat, ale ne s HardSPL Olinex
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    aaaaa, sorry, sypu si cornflakes na hlavu

    to je tak, kdyz to clovek cte v rychlosti a jeste napul.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    mozna ze bych vedel jak obejit tu dotykovku,
    zkus tam flashnout ROM a pomoci UC doinstalovat My Mobiler a pak udelej kalibraci pomoci PC, ale newim jestli to pujde, pac jsem to nezkousel a nechce se mi delat HR a pak postupovat podle navodu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    ja jsem SPL taky vracel bez fukcniho displaye, ale to jsem tam mel fungujici ROMku a probehlo to ok
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    10

    Nech skusam akykolvek SPL vzdy mi to prebehne bez nejakej chyby
    Ale aj tak mi tam stale ostava ten OliNex
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    10

    No mne prebehne aktualizacia SPL na 100% ale po restarte je tam stale
    SPL 1.93 OliNex
    Takze neviem kde je problem preco to nechce ist .
    A aj ked dam nejaky program do spustit po starte
    aj tak to chce MDA odsuhlasit ci to chcem nainstalovat alebo spustit
    a to tiez neviem nijako odsuhlasit bez funkcnosti dotykovej vrstvy
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Po reklamaci NEJDE HardSPL a flashování nových ROM
    Od Dominiktoreto_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-10-2009, 08:18
  2. E-TEN M700 - flash originální ROM pro reklamaci
    Od slayer69 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-10-2008, 07:06
  3. Nejde navigovat na originalni POI
    Od srle v sekci TomTom
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-02-2006, 19:00
  4. originální ROM pro MDA compact
    Od szoustal_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-11-2005, 08:20