Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: moje banka KB - jak rozchodit na Windows Mobile?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    5

    Zdar lidi, prolez jsem toho hodne, ale nenasel.Nemate nekdo polopaticky postup jak rozchodit na WM, konkretne HTC Touch Elf internet banking od komercky? Pise mi to, ze nemam Javu, ok, ale kterou a jak na to? Omlouvam se, jestli se to tady uz resilo, ale nic jsem nenasel.Za kazde nasmerovani velmi dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    Ahoj,
    aplikace Mojebanka vyzaduje pro korektni funkcnost JVM (java virtual machine). Funkcni je v soucasne dobe pod JVM od SUN. Pod WM tuto sluzbu nezprovoznis, prave s ohledem na nekompatibilitu JVM. Na tomto zarizeni je vsak mozne od KB pouzivat aplikaci Mobilni banka, coz je samostatna aplikace, ktera se do telefonu nainstaluje. Pouziva take Javu, ale jiz komplatibinlni s kterou si komunikator poradi.
    Stepan
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    115

    Na HTC Tuch HD jsem zprovoznil aplikaci MojeBanka až podle následujícího postupu:

    Po obdržení SMS s adresou pro stahování je zapotřebí adresu pro stažení nakopírovat do paměti a v žádném případě nepouštět přímo ze SMS. Potom spustit IE a pastnout a sputit odkaz. Takže možná to bude pro ELFa dost podobné.

    Důvod je ten, že přímé spuštění ze SMS aktivuje Operu a ta adresu s vygenerovaným kódem pro dané zařízení nějak zmrší ma stáhne se verze pro úplně jiný telefon.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    to ALES D: pozor, zde se bavite ale o aplikaci MOBILNI BANKA, nikoli MOJEBANKA, Mojebanka na HTC nezprovoznite, MOBILNI BANKA ano..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    115

    Sorry, nějak mi se ty pojmy pletou, Mobilní banka je to, samozřejmě
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Na HTC hermes jsem to rozjel a fungovalo to. Je potreba zkopirovat link do IE. A stahnout app pres nej. Ale co jsem ted koupil HTC Diamond2, tak se app nechova korektne. Je na leve strane, predtim byla v prostredku. A zadavani pinu a hesla nefunguje korektne. Asi je to rozlisenim 480*800. Jsem u teto banky 5 let. Za tu dobu nebyla schopna vyvinout aplikaci urcenou pro WM. A nebo je to tim ze neam zajem neco pro komunikatory udelat. Je moznost prejit k jine bance. Jen to neni jednoducha zalezitost. Takze to necham tak.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Prechod k jine bance neni tak slozity, hlavne kdyz v obou pouzivas IB Nahlasis v praci novy ucet, prepises trvale prikazy, SIPO. Inkasa nastavis i v nove bance a vsem inkasujicim reknes, aby si zacali strhavat penize z noveho uctu. Pockas mesic a zkontrolujes, ze to vsichni delaji a pak muzes stary ucet zrusit
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 19:05
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-11-2008, 10:02
  3. Windows Mobile 6 Standard vs. Windows Mobile 6 profesional
    Od fablok_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 14:50
  4. KB Moje banka na PDA
    Od NUNY_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-11-2004, 12:14