Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Samovoľne spustenie internetu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    61

    Čau mam problém so samovoľným zapínaním internetu hocikedy sa sám spusti mam operátora O2-SK nabehne tam malé E a vtedy viem že sa samovoľné zapol je nie jaka aplikácia alebo ako ho vypnúť
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mel by to umet programek nodata.
    Internet v mobilu zablokovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    61

    Funguje to zablokovať dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    30

    Jinak to zapíná vestavná OPERA. Ale vždy si stáhne jen pár kilobajtíků. Za měsíc to nedá ani celé mega a náročnost na baterii je taky nulová, takže to skoro není důvod vypínat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Pokud nemas "zjednodusene" uctovani dat od O2 CZ. O2 SK to zatim nema.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    10

    Ano Opera se neustále připojuje, dnes to bylo 379 kB, tento měsíc 5,5 MB.
    To není zas tak málo.
    Zakázat to nejde, odistalovat také ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    zakázat to jde pomocí cleanRAM z htcAddicts.com -čeština do něj je dostupná na xda-developers-/ je free/-v Configuration Menu lze Operu zakázat jako residenta /Customized Processes List/, pak už se nepřipojuje, daní za to je poněkud delší její start v případě potřeby. Dále doporučuju v HD tveak - datové přenosy- automatické ukončení na 5 sec /pro ty , které - jako mě- otravuje "ruční" vypínání datové relace v CommManageru...Mimochodem , poslední verze HD Tweak se mi na D2 velmi osvědčila /nejdou tam sice úplně všechny tweeks-některé jsou šité na míru HDčku-ale v pohodě nahradí několik separátních programů - např. nodata , screenrotation..../ a hlavně je včeštině , což je mi u zásahů do registrů sympatičtější....


    EDIT.: teď jsem zjistil,že v nové verzi cleanRam /1.6/ už je čeština integrovaná....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    10

    Děkuji, podívám se na to. S těmito programy nemám zkušenost.
    Edit:
    Mám naistalováno Advanced Configuration Tool 3.3., tam by to mohlo jít také.
    Našel jsem HD Tweak 0.5.4 CZ, ale pro HTC Diamond 2 se doporučuje verze 0.5.3, ale tu jsem českou nenanšel.
    Nejprve zkusím AC Tool.
    Díky za nasměrování.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    10

    Tak v Advanced Configuration Tool 3.3. to nejde, lze jen mírně upravit Datové přenosy.

    EDIT: Necitovat předchozí příspěvky, prosím.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. SAMOVOLNE SPUSTANIE INTERNETU
    Od feffo v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-05-2012, 14:31
  2. samovolne spousteni as
    Od dr.roman v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-12-2007, 01:07
  3. Nejde spustenie videa z internetu
    Od Majjjo v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-04-2007, 15:46