Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 25 z 25

Téma: Neoficialni testovaci ROM s WM6.1 k dispozici!

  1. #16
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Interwrite to opravdu nezlokalizuje , protože funguje jen na anglicých ROMkách. Ale možná za pár desítek let se toho dočkáme
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    4

    Ahoj, vím, že to do tohohle vlákna moc nepatří, ale možná, že i jo. Nedávno mi z ničehonic přestal reagovat display a ikdyž jsem dal jak soft reset tak hard reset problém se nevyřešil, zkoušel jsem i iPAQ214 rozmontovat a display vypojit, všechno jsem profouknul a řádně konektor zastrčil, ale problém přetrvává, dá se to vyřešit přeinstalováním ROM? A pokud ano odkázali by jste mě na nějaký postup jak to udělat? díky moc jsem zoufalejops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud je zařízení v záruce, proč jsi ho nejdříve nezkusil reklamovat? Doufám, že jsi si při rozborce nepoškodil nějakou kontrolní "plombu"/samolepku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    4

    Tak nejsem uplnej idiot, kdyby bylo zařízení v záruce tak sem vůbec nepíšu a odnesu ho do servisu, ale v záruce už není proto to řeším tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    2

    Zdarec - koukam, ze tu uz dlouho nikdo neresil WM 6.5 - jak je na tom testovani?
    Porad pouzivam 6.0 c. - a premyslim o ubg.na 6.5 - ovsem nevim nevim _ musim rict, ze se svoji verzi nemam moc problemu _ tak se mi moc nechce ubg. na 6.5 a resit pak new trable :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    31

    Na brighthandu sou ted naky novy WM 6.5.3 romky, co tam lidi pisou tak rozhodne ne bezchybny a jak sem koukal, je tam to osklivy novy menu, spis mam raci kdyz se to podoba nejvic puvodnim WM6. Taky sem koukal, ze nak zmizel puvodni thread o ROMkach, kde byly WM6.1. Ja stale jedu na WM6.0.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    31
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    31

    Jo a nezkousel nekdo poresit tu cestinu? Podporuje uz novej interwrite 10 WM6.5? Ja sem zkousel jen IW Keyboard 10 (kterej sem nasel jako CAB), sice se nainstaluje ale klavesnice zustala jen anglicka a byla naka pomrvena, pozadi bylo jakoby QVGA jen v hornim rohu pritom pismena rozlozeny normalne. Je este jina alternativa, jak aspon psat cesky? O preklad GUI mi nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já používám Language Extender, ale jestli podporuje něco novějšího než 6.0 netuším.

    http://www.penreader.com/pocket-pc/czech/Language_Extender_Czech.html

    A aktuální ROM Center na Brighthandu je teď tady:

    http://forum.brighthand.com/hp-ipaq-210-enterprise-handheld/276979-new-rom-center.html

    Sám jsem to zatím nezkoušel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    31

    Ja sem tam zkousel naky novejsi WM6.5 romky, ale vsude bylo to novy debilni rozhazeny startmenu a today bez hp pluginu. Pak sem zkousel este jednu ruskou WM6.1 (v anglictine) a ta vypadala docela pekne. Interwrite nelokalizoval myslim nic, ale bylo tam aspon prepinani klavesnic. A pak se mi rozesral displej, takze momentalne sem zkoncil...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Testovací Windows 7 a připojení WM zařízení
    Od pepino34_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-01-2009, 11:50
  2. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 19:28
  3. Testovaci utilita pro N35
    Od ms_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-10-2005, 16:49