Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Nefunkční display

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    21

    Ahoj všichni, mám problém- HD mi spadlo na zem,nic se nestalo vše bylo v pohodě,po 14 dnech mi přestal reagovat display,nejdřív byl nepřesný pak fungovala jen horni polovina a nakonec jsem musel primáčknout dolní pravý roh HD a ještě to chvíly reagovalo až se to bloklo úplně.
    Potřeboval bych jakoukoli radu nebo názor ,mam ho pořád v záruce (ale po pádu jež zanechal stopy je to asi zbytečné) a používám ROM od DUTYho.
    A jestli někdo máte ponětí kolik by stála nejlevnější oprava?. Díky za cokoli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    No, řešení je několik:
    1. Zkusit záruční opravu, praskliny zaretušovat a doufat, že to projde (hlavně tam musíš mít oficiální ROM - pokud jsi flashoval).
    2. Nechat si opravit v servisu a zaplatit si to.
    3. Být hajzlík a prodat to přes bazar nebo nějaký aukční server a dělat, že to fungovalo a bylo v pořádku. (Tento případ se tu také několikrát stal, ale opačně).
    4. Koupit stejný model s dobrým displejem (mrvý po flashování) a vyměnit si displej.
    5. Koupit displej nebo jen dotykovku (záleží, co je poškozeno) a opět vyměnit sám.

    Google funguje 24 hodin denně, 365 dní v roce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    21

    Díky moc za odpověď,
    -no prodávat ho nebudu,to nedělám
    -záruka mě asi jen rozčílí, ale uvidím
    -oprava v servisu s výměnou display ,prý lepší koupit rovnou nový-tak nic
    -koupit mrtvý po flešování, to mě nenapadlo zkusím to
    Jinak kdyby nahodou někdo věděl,pořád doufám že je to třeba nějaký vadný spoj,nebo tak něco.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ...ale na cenu opravy/výměny se zeptej v servisu, za to nic nedáš. není to zrovna zadarmo, ale už to není cena skoro celého PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Shodou okolností se mi stal stejný problém.
    V tuto chvíli je to už asi bezpředmětné, ale pro zajímavost zde uvedu, že jsem u zde uvedeného servisu poptal cenu opravy a bylo mi sděleno:

    "na vašem telefonu bude potřeba vyměnit celý přední panel s LCD a dotykovým panelem. Cena za takovouto opravu se bude pohybovat okolo 4000Kč bez DPH a doba opravy okolo 5 dní od schválení cenové nabídky"

    čili budu pořizovat jiný přístroj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Oprava se da poridit do 1200Kc,opravil jsem jich nespocet..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Tak poptával jsem u zde uvedeného/doporučeného servisu...
    Ale je dobře to vědět, sice už jsem si objednal jiné zařízení, ale je mi líto stávající hodit do koše. Takže by se oprava dala domluvit přímo s Tebou...?
    Filip.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Urcite me napis do emailu ci SZ.Hlavne vas s Touch HD je vas primo mraky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    1

    Ahoj, taky mi prestala fungovat dotykovka, jinak displej zobrazuje bez problemu. Potrebovala bych poradit - je tohle ta spravna soucastka, kterou potrebuju? A dalsi vec - sama si to asi neopravim, ale kdyz sezenu nekoho zrucnejsiho, zvladne to bez predchozi zkusenosti s podobnymi opravami?
    Diky za reakce
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ano,je to ta soucastka..Chce to mit malinko zkusenosti s HTC,prtoze je vsechno lepene a chce to postupovat i opatrne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    1

    Zdarec, je tady nekdo, kdo by mel HDcko rozebrany a dokazal by mi poradit s vymenou dotyku? Mam ho celej rozebranej, jen si nevim rady s tim, co presne od sebe odlepit. Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-01-2012, 16:26
  2. Samsung i900 Omnia - problém - nefunkční display
    Od Lukaschek v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-11-2008, 20:34
  3. HTC Polaris - problém - nefunkční display
    Od bender_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-09-2008, 09:37
  4. Treo 750 - nefunkční dotykový display
    Od Milos Treo v sekci Palm
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-02-2008, 13:23
  5. Nefunkční dotekový display C550
    Od rhoedeck v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 18:37