Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: zmena defaultneho cisla majitela

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    7

    Zdravim,
    netusi niekdo ako zmenit defautne cisla majitela telefonu? To co sa ukazuje v "phone" settings? Bo mam tam ine ako je moje a stve ma to ; )
    Ked zadam cislo do owner info, tak to nepomaha.
    Dik za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Změnil jsi číslo i v Moje kontaktní karta v TF3D pokud ho používáš?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    7

    tf3d pouzivam, ale nevidim tam Moje kontaktní karta, kde presne by som mal hladat?
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Karta TF3D Nastavení (ozubené kolečko).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    7

    No neviem ci to bude romkou, ale taku moznost v tych nastaveniach nemam.
    Mam tam synch data, zvuk, tapetu, komunikaciu, prisposobit karty a detaily o tf
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    26

    ze toto sa stava aj ked si prenasas cislo, bo mne ukazuje cislo simkarty povodne , nie to ktore mi som si preniesol od ineho operatora
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Tak snad kdyz si přenesu číslo, tak mi zůstane stejné, ne?

    Zkus ještě zmáčknout telefonek jako by si chtěl telefonovat. Vlevo dole soft klávesa Kontakty. Ta tě hodí do TF3D kontaktů a tam by měla být druhá položka Moje kontaktní karta.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    7

    sorry, ani tam nic take nevidim, dalo by sa pls poslat screenshot? Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Tak máš asi starší verze ROM (lépe řečeno starší verzi TF3D), která to asi ještě nepodporovala. Asi neflashuješ, že?
    Napadá mě ještě jedna možnost. Zkus nechat to špatné telefonní číslo vyhledat v registrech. A případně ho přepsat. Předtím si ale celé HD pro jistotu zazálohuj.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00328679_Screen01_3wi9.jpg 
Zobrazení: 38 
Velikost: 107.7 KB 
ID: 10691   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00328679_Screen02_xse5.jpg 
Zobrazení: 38 
Velikost: 107.8 KB 
ID: 10692  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    7

    Dik za screenshoty, tak to tam teda nemam nikde. Moznocasom skusim dat novsiu rom.
    A v reg som skusal hladat pomocou sktools, ale nic mi nenaslo, ziadne cislo...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zobrazeni vlastniho cisla.
    Od Valheru_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-05-2007, 07:58
  2. cisla popisne v mapach
    Od iq18 v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-02-2007, 23:21
  3. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 10-01-2006, 12:59
  4. Zobrazeni cisla
    Od lout_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 12-02-2004, 18:18