Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: Jak dostat ikonky do systraye (spodní lišta)?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    42

    Na některých screenshotech today obrazovek jsem si všiml ikonek i v systrayi (spodní lišta). Mně tam však straší pouze ikonka bluetooth, příp. připojení přes active sync. Přitom toto místo je docela nevyužité, osobně mám celou horní lištu plnou a dole prázdno. Existuje nějaký software, jak přidat ikonky i do spodní lišty? Případně které programy se tam umí usadit? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ahoj,
    presne tuhle funkci obsahuje balik utilitek od
    PHM.
    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Tak jsem si tu utilitku stahnul, ale nejak stale nevim, jak to na tu listu dostat Chce to tam po me vlozit zastupce, kdyz ho tam napisu, tak se nic nedeje, odkaz v liste je i tak neplatny. Proc tam neni moznost funkce "Prochazet" a "Vybrat"
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Tak uz jsem na to prisel. Asi nejlepsi je to pres commandera CTRL+C a CTRL+V
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Chtěl bych si do spodní lišty dát nějaké zástupce.Nainstaloval jsem si program PHM Tools,ale když to udělám výše popsaným způsobem tak mi to napíše :cecmd file list (copy).
    Jak tam toho zástupce programu dostat? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Taky jsem nad tim ze zacatku badal, ale nakonec to vyslo. Spustis Traylaunch. Zaroven si spust Total Commandera nebo Pruzkumnika, aby jsi videl plnou cestu k vybranemu zastupci. V Traylaunch potom vkladej tyto zastupce, musis ale jako kompletni cestu k zastupci.
    Jeden priklad, toto by jsme meli mit vsichni stejne:
    Zadej do Traylaunch tuto jako novy odkaz tuto cestu: Windows\Start Menu\Programs\Kontakty.lnk (pokud nemas lokalizaci, tak to asi bude Contacts.lnk) a na liste dole by se ti mel objevit zastupce pro kontakty.A timto zpusobem potom vkladej dalsi.:yes:
    Kdyby neco neslo, dej vedet .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Už je mi to jasné a už to taky funguje .Díky za pomoc.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Není zač
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Mohl bys mi prosím jěště vysvětlit funkci ostatních programů v PHM Tools?
    Díky .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Které třeba?? Já se v tom moc nešťoural , ale třeba to dáme dohromady
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    No nevím na co je to v té složce Voice Command a na co je autoplay.Ale jinak je to celkem jedno.Jen mě tak prostě napadlo na co to vlastně vše je.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Jak jsem vyčetl,. tak funkce autoplay je vázaná k nějaké další hardwarové součásti, takže pokud někdo má třeba externí síťovou kartu, tak si ve funci autoplay může nastavit, že v okamžiku zasunutí síťovky se mu třeba automaticky spustí internet browser. Snad jsem to pochopil dobře
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od Michal Škrabálek a hajekm
    ... jak přidat ikonky i do spodní lišty...
    ...tuhle funkci obsahuje balik utilitek od PHM
    Pánové, díky za nápad i řešení! :yes:
    Přesně tohle mi chybělo k větší spokojenosti.
    Tahle možnost rozšiřuje těch pět seznamů, které poskytuje na Today displeji Spb Pocket+ o jeden další, kde je SW dostupný hned na jedno Tap. Na tu dolní lištu se proto budou dobře hodit ty nejčastěji používané programy. Už jsou tam (jako na PC)! A budou tam pořád, ať je Today plugin Pocket+ zapnutý či ne. :yes:
    Ostatní (méně důležité) ikony na ploše (jsme u PDA, tedy na displeji Today/Dnes) obstará Spb Pocket+.
    A ikony spuštěných programů na horní lištu pro jejich přehazování a ukončování a vracení se na Today jedním Tap umisťuje WisBar Advance. Řeší tak to, že dolní lišta i Today nejsou po spuštění čehokoliv obvykle vidět.
    Nemusí se tak otvírat žádná menu, ani přehazovat záložky. Můžou, ale jen pro to, co chci mít prostě bokem.
    Dík ještě jednou oběma M!
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00025750_capture001_m_E2cX.jpg 
Zobrazení: 75 
Velikost: 28.2 KB 
ID: 492   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00025750_capture002_m_us0g.jpg 
Zobrazení: 66 
Velikost: 23.4 KB 
ID: 493  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    136

    Bezva utilitka! Hned jsem si tam přidal pár často používaných programů. A ještě poznámku, link může směřovat i přímo na *.exe.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00025828_tod_moje_fc5k.jpg 
Zobrazení: 70 
Velikost: 74.2 KB 
ID: 503  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    ad tray launch: prosim jak premluvim tu vyse zminenou utilitku, aby mi porad necpala ikony po soft resetu doprava? vzdycky si posunu total commander ikonu aby byla vlevo a BT s klavesnici zustaly tam, kde jsem zvykly -tedy v pravem dolnim rohu a po resetu jsou uplne naopak.. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM5 a spodní lišta s tlačítky Kalendář a Kontakty
    Od honza.chlan v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-10-2007, 17:08
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 19:44
  3. Jak dostat klasické programy z PC dostat do PDA?
    Od Honza Cech v sekci Programování
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 18-05-2006, 21:31
  4. Systémová lišta do spodní části obrazovky?
    Od niky_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 18:22
  5. využití systraye
    Od Michal Škrabálek v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-01-2004, 18:42