Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Existuje česká ROM pro flashnutí HD

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    11

    Zdravím, zajímalo by mě jestli existuje česká ROM na způsob Eržiky pro Diamonda/Compacta IV od uživatele Adowa.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Bohužel NE.
    Jsou vždy ENG. Velmi jednoduchou úpravou registrů lze přeložit do CZ kompletní prostředí TouchFLO. Samotný OS už ne.
    Pak už jen zbývá Sunnysoft, který přeloží zbytek OS, ale jak si lze i tady přečíst, ne vždy to korektně funguje.
    O kompletní ROM v CZ jsem ještě nezakopl
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    11

    Tak to mě velice mrzí. Byl jsem do teď zvyklý na Eržiku. A co doporučujete za EN verzi aby byla stabilní?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Co? Řekl bych, že nelze jednoznačně říct, která je ta nej. Všechny "uvařené" ROM jsou, podle mě, lepší než ty originální (někdo může být zase proti)
    Takže když neoficiální... tak potom ještě s jakým OS - WM 6.1 nebo WM 6.5.

    Pokud WM 6.1 tak od autora Laurentius26
    nebo autor Miri, Duttys. Vyberte si Osobně se mi zamlouvá ta první nebo druhá.

    Pokud WM 6.5, tak ROM od Miriho, NRG, Onkolog, Duttys
    Zkuste přečíst třeba tohle (sekce "ROM - HTC Touch HD") , není to žádná extra recenze, ale aspoň něco
    Nebo pak přímo na XDA, kde jsou přímo autoři.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    11

    Velice díky za podrobnější info. Určitě vyzkouším. Jde mi hlavně o to, že jsem byl zvyklý na eržiku která měla už spoustu programů předinstalovaných což byla velká výhoda. Každý "kuchař" rád něco jiného přeci jen. Koukal jsem, že se hodně používá Duttyho ROMky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo, Duttys to umí, IGO tam isce startuje půl dne, ale jinak jsou Duttyho ROM velmi dobré. Navíc včera vypustil novou R8 s WM 6.5.
    Takže chce to zkusit, vyzkoušet jiného autora nebo autory. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    11

    Koukal jsem, že máš na 4allmobile svoje vlákno s Igem 8. používal jsem ho i na diamondovi a jsem s ním velice spokojený. Akorád mi nejde stahnout s uliziska.sk. Je možné ji stáhnout někde jinde? Rapid bohužel nemám:disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Bez komentáře.... na tam tom webu už není nic mojeho.
    A navíc, zde není sekce o IGO
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Mam dotaz - pokud chci prehrat verzi rom napr.viz vyse obsahuje tato i radio? Nebo se musi prehrat zvlast - pokud zvlast, tak kdy, pred nebo po prehrati rom. S rom je mi jasne ze na kazde je neco, ale jste schopni mi doporucit nejakou stabilni a dobrou verzi radia.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Kuchtěné ROM obvykle neobsahují radio, pokud není výslovně uvedeno jinak. Ale obvykle autor takové ROMky doporučuje verzi radia, se kterou jeho ROMka spolupracuje. Radio ROM lze přeflashovat nezávisle jak před, tak po upgradu či downgradu ROM, obsahující OS. Ale i zde platí, že nejnovější nemusí nutně znamenat nejlepší.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    35

    Vyzkoušel jsem skoro všechny WM6,5,ale myslím si, že nejlepší je poslední Miriho.Vřele doporučuji.Určitě si ji dokážeš najít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od tomsoft
    Bohužel NE.
    Jsou vždy ENG. Velmi jednoduchou úpravou registrů lze přeložit do CZ kompletní prostředí TouchFLO. Samotný OS už ne.
    Pak už jen zbývá Sunnysoft, který přeloží zbytek OS, ale jak si lze i tady přečíst, ne vždy to korektně funguje.
    O kompletní ROM v CZ jsem ještě nezakopl
    V čem, prosím, spočívá ta jednoduchá úprava regiistrů?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: cop2
    V regitrech je údaj HKEY_CURRENT_USER\MUI kde je proměnná "CurLang" a hodnota dword:00000409 (nebo-li 1033)
    Více ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    15

    Super, moc děkuju :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC MDA II Problem po flashnutí
    Od 100bubu v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-11-2007, 16:10
  2. ACER N300 po flashnutí
    Od Jasper77 v sekci Acer
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 03-04-2006, 08:15
  3. Česká encyklopedie či hra Milionář pro PPC existuje?
    Od FredMed v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-01-2006, 14:15