Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Jaký je nejvhodnejsi telefon pro propojeni s A620 pres infra..??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    34

    Chtel bych se zeptat jaky je nej.telefon na propojeni s a620 pres infra...
    Dík za odpoved...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od habitat3
    Chtel bych se zeptat jaky je nej.telefon na propojeni s a620 pres infra...
    Dík za odpoved...
    ... mělo by to být celkem jedno - tj. nevím o telefonu s IrDA, který by s Asusem 620 nefungoval. S A620kou, jsem používal T68i a S55 (oba přes BT)...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od habitat3
    Chtel bych se zeptat jaky je nej.telefon na propojeni s a620 pres infra...
    Dík za odpoved...
    IrDa je standardizovany protokol, takze byste nemel mit problem s zadnym telefonem.
    Alespon na WIN CE to plati, asi dlouho nezapomenu na svou anabazi s Psionem a S55 po nahrani noveho FW

    Vyhodou Siemense a myslim i SE je to, ze muzete IrDa vypnout v libovolny okamzik.
    U Nokie (alespon u tech, co jsem vlastnil) je infraport vypnut sam po urcite dobe, kdy nebylo navazano dalsi spojeni. Nekdy to nastve

    Na IrDa bych se ale dnes uz vykaslal, BT poskytuje opravdu komfort pri praci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    3

    Měl jsem N6310 a fungovalo to bez problémů.Teď mám N6100 a jede to taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od FRET
    Měl jsem N6310 a fungovalo to bez problémů.Teď mám N6100 a jede to taky.
    Urcite, ale stale plati, ze IrDa neni mozne u obou Nokii natrvalo zapnout, je to tak? U me N6230 to tak stale je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    137

    Proč IrDa??? Pokud vybíráš nový telefon, hledej BT. Používám s ASUSem Sony Ericsson T610 - spojení BT. A úplně super. Je to poodlnější než IrDa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    Podle toho , že se ptáš na 620 tak ti rady s BT asi nejsou nic platné. Také jsem přišel na to , že je to s BT mnohem pohodlnější. Ale co se týče IrDA všechny druhy Siemens a SE co jsem vyzkoušel naprosto v pohodě. Jediné problémy jsem měl s telefonem Samsung C100. A testoval jsem to s A620 , když jsem ji ještě vlastnil.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. MDA I a internet pres infra
    Od lukee_cz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-06-2006, 22:50
  2. S Asusem pres infra na icq
    Od Nublar v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-09-2005, 20:41
  3. Propojení Asus MyPal A620 + Siemens S45i přes infra a GPRS k internetu
    Od Rumcajs_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-11-2003, 15:17
  4. Asus A620 + GO telefon
    Od VILIAM_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-09-2003, 15:22
  5. m105 a ipaq pres infra
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-07-2002, 20:53