Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: NetCF 3.5 Kam (co) s nim?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    51

    Zdravim,
    toto je nepochybne lami dotaz, co nadelam? Stahnul jsem si NetCompactFramework3.5 (.msi) a netusim kam nebo co s nim. Chci rict, ze jsem ho (dle navodu na xda) chtel v HKLM-Software-Microsoft-NetCF uprednostnit, ale vidim tam jen verzi 2.0.xxx. Prosim o radu. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    kam ??? co s nim ??? - to je mazec - treba staci pripojit zarizeni k pc v rezimu active sysnc a v PC 2x kliknout na *.msi a postupovat podle navodu a instalovat pak do zarizeni - chce to trochu myslet a popripade zkouset
    edit: jinak se to resilo tak nejak tady
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    51

    Diky za odpoved, vzhledem k tomu ze PC nemam to asi bude problem. Instalovat primo v zarizeni by to neslo? Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2

    šlo jen musíš mít *.cab ne *.msi
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    dohledano prez Googl na XDA a vyzkouseno pro stazeni treba tu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    51

    Jedno gargantuovské díky Vám oběma. (Zvláštní slovo tohle gargantuovské, jen zřídka kdy mám možnost ho použít...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    U tak šťastného konce bych ještě doplnil pantagruelovskou gratulaci. (To byl Gargantuův syn - a rovněž obr.) To jenom ke zvláštnosti toho slova. Zbytek doplní Google: něco kolem Francois Rabelais: La vie de Gargantua et de Pantagruel...

    Ihned jsem se za OT (i když kulturní okénko) propleskl a potrestal. ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    51

    No vida, a ja myslel Tarantino
    P.S: Taky se proplesknu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jen pro doplnění, .NET Compact Framework je k dispozici i přímo na ce4you v katalogu aplikací včetně .CAB verze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo, a pak že lidi umí hledat, neumí
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tu CAB verzi jsem tam dal teprve nedávno... Právě na základě podobného požadavku. Pokud někdo bude toužit po CAB verzi starší verze, ať napíše.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    4

    Nejspis je to LAMA dotaz :sarcastic: ale to nejak preziju
    Jak ve WM zjistim jestli vubec mam, a pripadne jakou verzi, nainstalovany dotNET?
    U PC/ntb bych koukl do PRIDAT A ODEBRAT PROGRAMY. Tohle jsem ve WM nenasel.
    Taky bych u PC/ntb mohl kouknout do %systemroot%\Microsoft.NET\Famework a vedel bych. Ale ani tohle ve WM neni.
    Znamena to tedy, ze zadny dotNET nemam nainstalovany?
    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No, to asi ne...
    Nebo se podívej do registrů

    Tady uvidíš verzi samotného Frameworku
    \HKLM\Software\Microsoft\.NETCompactFramework\

    a tady verzi jednotlivých knihoven Frameworku
    \HKLM\Software\Microsoft\.NETCompactFramework\Inst aller\Assemblies\ROM\
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    Ono ve verzi WM 6.0 a vyšší jaksi nejde nemít NCF. Součástí instalace přímo ve standardních ROM je NCF 2.0.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    4

    to tomsoft

    Diky. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WM 6.5 a NETCF v2
    Od Karel Chaloupka v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-11-2009, 23:31
  2. NetCF C# - TextBox a GetCaretPos
    Od bkf1_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-12-2006, 13:05