Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Zpomalovani systemu

lukkas123 (0)|22.7.2009 19:01
Ahoj měl bych dotaz jestli je to normální. Mám diamonda asi necelé 2 měsíce a mám nainstalováno akorát igo 8 . Ale system a odezva je čím dál pomalejší. Když mám nepřijatý hovor a kliknu na zobrazení tak to trvá klidně i přes deset vteřin. čím to že se to zpomaluje ? A celkově celý system je pomalejší . Když telefon vypnu a znovu zapnu tak to nepomůže a hard reset se mně nechce dělat po takové chvíli používání by to snad mělo být svižnější ne? Máte někdo nějakou radu? POužívám ho jinak v angličtině a kartu mám 8 GB. Díky moc za radu
lukkas123 (0)|22.7.2009 19:21
Ještě se zeptám má smysl přejít pro ten můj problém na verzi 1.39.479.2 co je teď nově uveřejněna na HTC stránkách.mám tam teď 1.39.479.1 (47382 ) WWE . Díky
sikula05 (272)|22.7.2009 22:56
Soft reset si už za ty dva měsíce udělal?
lukkas123 (0)|23.7.2009 12:05
no předpokládám že softreset je vypnutí a zapnutí telefonu nebo se pletu?
lukkas123 (0)|23.7.2009 12:08
Nebo jinak vypl a zapl párkrát ano a včera jsem i zmáčkl tlačítko reset za zadním krytem. Ale vsledek . Když někdo zavolá a je to změškaný hovor tak trvá než se tam vůbec podívám kdo volal. Je prostě ten system zhnilý. A reakce pomalé.
lelouch (331)|23.7.2009 12:25
Pokud tam opravdu není nic extra, asi bych zkusil promazat cache prohlížečů a podívat se na její nastavení. Bývají to stovky/tisíce drobných souborů. A protože kontaktní data/sms atd. jsou v jedné větší databázi, nedal bych ruku do ohně za to, že ty prcky mají na svědomí její fragmentaci, což je u pomalých flashek (i interní paměť je flashka) průšvih. Paradoxně, po nějakých instalacích/odinstalacích by byla pravděpodobnost fragmentace nižší (ale to je na delší povídání). Takže vyčistit cache a nějakým způsobem přinutit databázi k refreshi (zavolat si?). Hyn se hukáže...
hattrick (2)|26.7.2009 15:37
vyzkousejte CleanRAM 1.6, mohu vrele doporucit
pouzival jsem drive na touch pro, ted na td2 ... je to rychle reseni, nastavitelne 3 urovne