Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Prepinani SW klavesnic

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    51

    Zdravím,
    mam Rhodium druhý den(do ted jsem pouzival wm standard) a mam nasledujici problem: Nevim jak jsem si prepnul sw klavesnici na blockrecognizer(rozpoznavani psaneho textu) a nejsem schopen zpetne nastavit jinou klavesnici, i kdyz v nastaveni Interwrite mam vybranu jinou i v osobnim v klavesnici zadam tutez co v nastaveni Interwriteu stale se mi to v osobnim meni na blockrecognizer. Nevite take jak psat diakritiku na sw klavesnici? Diky za rady.
    Prvni cast vyresena chaotickym prenastavovanim, druhy problem tedy jak psat s diakritikou alespon na sw klavesnici zustava.
    Druhý problém vyřešen instalací lepší sw klávesnice. Toto možno zamknout a nejlépe smazat.



    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    69

    taky se mi to děje, nastavim Interwrite keyboard a po restartu je tam zas Block Recognizer
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2

    když si otevřeš tu klávesnici cvakneš na tu šipku vedle CS (EN) dáš "další metody zadávání" a tam si vybereš jakou klávesnici chceš používat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    69

    to ano, dám tam Interwrite keyboard ale po čase nebo restartu tam je zase zpátky block recognizer

    edit:tak už sem na to asi přišel, nestačí si jen zvolit tou šipkou klávesnici ale ještě v možnostech interwrite ji přenastavit jako výchozí
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    aby jste porad nemuseli prehazovat klavesnice po restratu zarizeni - staci pouzit SIP Shange staci kouknout na XDA a nebo stahnout primo od tud - kdo neni na XDA - naistalovat a nastavit nejaky parametr, kdy se to ma spoustet po startu systemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    19

    Uz si nepamatuji jak, ale vim, ze tahle aplikace nejak zlobila, mozna to bylo v kombinaci s jinou aplikaci. Ja automaticke a hlavne nezadouci prepinani klavesnice po startu HTC TP2 vyresil smazanim polozky internat.lnk ve \Windows\StartUp\.
    Jine zmeny chovani jsem si nevsimnul, klidne mne upozornete, pokud jsem to udelal spatne.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s přepínáním klávesnic
    Od Naj_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-10-2006, 13:24
  2. request: program pro prohazování klávesnic
    Od endlife v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-09-2006, 09:55