Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Česká města v TF3D2 - počasi

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    zdarec lidi
    tak jsem pro vas upravil manilovy soubor, ktery se tyka mest v TF3D2 na XDA jsem nasel postup - jedna se upravu souboru 2330fc3c_manila (pozor je to skryty soubor) v programu SQLIte Database Browser - sice by se mel jeste upravit jeden manilovy soubor _2330fc3c_manila, ale na ten jsem zatim nekoukal ale ten jsem ve sve ROM nenasel viz podpis
    jinak jsem pridal 95 mest

    Postup:
    1. stahnuti tady
    2. rozbaleni a zkopirovani na kartu
    3. vypnuti TF3D v nastaveni
    4. zkopirovani souboru 2330fc3c_manila do WINDOWS
    5. zapnuti TF3D v nastaveni
    6. pridani mesta a aktualizace

    jinak dalsi mesta, ktere chcete se daji pridat tak popripade piste

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nevím, jak dlouho ten soubor na e-disku bude a naení to velké, tak to přidej sem, ke svému příspěvku.
    Jde to pomocí tlačítka [img]/img/_icons/icon_forums_file.gif[/img]Soubor.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Pěkná práce:yes: A mohl by jsi případně doplnit města-místa, na českých horách?Napadá mě třeba Vrchlabí, Pec,...ale i třeba něco ze Šumavy...prostě když se jede v zimě na hory...Díkec
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Prosím o přidání:
    Příbor - EUR|CZ|EZ004|PRIBOR

    EDIT: Tak jsem to vyzkoušel a nestahuje to data. Zkoušel jsem Nový Jičín.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    zkus smazat \Application Data\HTC\databases\forecast_cache.db - jde jen pri vypnutym TF3D2 a pak aktualizovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Tak nepomohlo. Asi klasický problém úpravců TF3D. Mnoho verzí Manily a ne vše na všech funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Přesně tak, soubor "2330fc3c_manila" je skoro v každé verzi manila jiný. Ale zase dobrá práce NaTuRaL :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Aktualizace počasí - data počasí nejsou dostupná
    Od Dušan Mrázek v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 13:28
  2. Počasí - přidání města
    Od Marian Veselý v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-07-2009, 01:09
  3. Problem s pridavanim mesta v oficialnej ROM
    Od nwagner v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-04-2009, 13:01
  4. TouchFLO 3D - Kde hledat code města?
    Od Barracuda_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-11-2008, 16:19
  5. Nefunguje přidání města do weather pro TF3D
    Od habrda v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 17-09-2008, 22:56