Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: HTC Snap- obecné skúsenosti, tipy a triky

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Zalozil som novu temu, nakolko sa tu este nenachadza. Po siestich rokoch pouzivania dotykovych zariadenia (mal som skoro vsetko od prveho iPAQ 1940, cez rozne HTC az po HTC Touch HD, Touch Pro 2 a Diamnod 2) som sa rozhodol, ze sa pozriem na Smartphone. Video, ktore tu Pavol Koza dal ma dostalo. Najma ta rychlost systemu je bezkonkurencna. Pri pohlade na parametre nevidim rozdiel medzi Touch a tymto modelom, ale ked pouzivam Snap, tak kazdy pohyb je rychly, na nic necakam a to sa mi paci.
    Par postrehov z pouzivania:
    - pri pripojenom bluetooth sluchadle som nespozoroval tu kratku pauzu od prijatia hovoru po prve pocutie hlasu volajucej osoby. Pripisujem to prave systemu a jeho rychlosti.
    - klavesnica je super. Mozem to porovnat s priamou konkurenciou (Nokia E71). Klavesy su vacsie a robim minimum preklepov uz po prvom dni
    - trackball je navykova vec. Prvy krat som sa s nim stretol na HTC Artemis, ale tam mal inu funkciu. Nastavil som si pohyb na "fast" a ovladanie celeho systemu je velmi navykove.
    - trochu ma sklamali klavesove skratky. Napriklad som si nastavil Profimail pod cislo 9, ale na jeho aktivaciu sa musi dlhsie podrzat dane cislo (povodne som myslel ze sa aktivuje Fn+dane cislo). Ak neodhadnem spravnu dlzku, tak zaroven sa v otvorenej aplikacii urobi pohyb navyse, ktory je cislu priradeny.

    Tolko na uvod po prvom dni a chcel som najma zalozit temu, aby sa rozbehla diskusia.

    Este vlastne jedna vec, ktora mi kazi celkovy dobry dojem z HTC Snap. Pri kazdom hovore pocujem na pozadi jemne sicanie (ssssssss). Je to neprijemne a ani HR samozrejme nepomohol. Na zahranicnych netoch som zachytil tento problem, cize to bude bud HW zalezitost alebo to vyriesi nova ROM. Mate nejaky napad, ako sa da takato vec v smartoch poriesit?

    EDIT 1:
    Dalsia vec, ktora je dost neprijemna je kratky ostry zvuk, ktory sa ozve pred kazdym volanim. Aj ked ma tichy rezim aj normal, presiel som nastavenia, ale nikde som neobjavil moznost vypnut to. Vie niekto poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    16

    Snapko je tuším nástupca HTC s620. Ide podľa mňa o jeden z lepších smartphonov na trhu. Soft pre smarta najdete aj tu http://htcs620.blogspot.com/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    12

    Koukám, že moc lidí asi tenhle smartphone nemá. Jen dva příspěvky za několik měsíců. Zvažuji teď nový mobil, kterým nahradím stávající E50. Nelpím na Symbianu, co ale chci je QWERTY klávesnice. HTC Snap vypadá opravdu velmi dobře. Klávesnice, rychlost, výdrž, výbava - všechno splňuje mé požadavky. Jen mi není jasné, jak je to s psaním českých znaků? V SMS to nemá smysl, ale pokud budu psát e-mail nebo např. příspěvek někde na internetu nebo v ICQ klientu, budu ho moct psát i s diakritikou? A nějakým jednoduchým způsobem, ne vkládáním speciálních znaků u každého jednotlivého slova. Jakým způsobem funguje prediktivní vkládání textu. Je tento slovník editovatelný nebo učí se podobně jako ten v Symbianu?

    A v neposlední řadě, kde se dá koupit tenhle smartphone? Na netu ho sice některé obchody nabízí, ale žádný není renomovaný. Sunnysoft ho už nenabízí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    12

    Zdravím,
    nakonec jsem si pořídil tento smartphone a jsem nadmíru spokojený. Má vše, co jsem od něj očekával a navíc plno dalších věcí a nastavení. Jsem ale nováček, co se WM týká, tak bych potřeboval poradit, jakým způsobem se upgraduje z WM 6.1 na WM 6.5. Co to je "unlocking", "flashing", "HardSPL", "Unbricking" atd. Toto se dá najít na wikipedii XDA-Developers, ale přeci jen by mi pomohlo, kdyby bylo něco podobného i v češtině.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Upgrade? Proč? Něco nefunguje, projevují se bugy apod? :? :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    12

    To ne, všechno bylo v pořádku. Kromě popisu některých položek, kde místo české diakritiky byl otazník nebo nějaký nesmyslný znak. Třeba při příchozím hovoru vidím místo "ř" v "Příchozí hovor" nějaký paznak.

    Každopádně jsem úspěšně upgradoval na WM 6.5. Zatím jsem max. spokojený. Testovat jinou ROM z XDA-Developers zatím nejdu. Mám WM příliš krátce na to, abych se v tom orientoval. Spíš teď chci zkoušet jiné programy - web prohlížeč, správce souborů atd..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    12

    Můžete mi prosím poradit kde a jestli se dá nastavit instalování aplikací ne do přístroje, ale na paměťovou kartu? Při instalaci (QIP, Reboot, My phone aplikce) to nedává nic na výběr a paměť v zařízení mám už téměř plnou.

    Díky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    7

    Zkus nastavit výchozí úložiště v aplikaci Microsoft Windows(r) Marketplace.
    Start > All Programs > Marketplace > Menu > Settings > Select Default Install Location = \Storage Card
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    12

    Díky moc. O tomhle nastavení jsem netušil, ale je to tam
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    7

    Rádo se stalo.
    *
    Mám obecný dotaz jestli jste to už někdo neřešil. Jde změnit výchozí úložiště pro záznamník zvuku? Někdy si nahrávám školení, a po 30 minutách je paměť HáTéCéčka zaplněná. To je smutné, když ve stejném přístroji zahálí osmigigová paměťová karta.
    *
    Naučil jsem se připojovat na firemní přístupový bod WiFi. Přestože je připojení nastavené jako "Private/Work network" všechny dotazy do internetu jdou tímto WiFi rozhraním. V mobilním Internet Exploreru jsou Connections nastavené na Internet, což je ignorováno. Ví někdo proč?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    12

    Zdravím,
    můžete mi prosím poradit s nějakým programem, který umí monitorovat počet přenesených dat za určité období? Stačí mi jen informace o celkovém počtu přenesených dat, žádné detailní výpisy nejsou potřeba.

    Díky,
    Lojza
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    12

    Zdravím,
    upgradoval jsem na Windows 7 a marně hledám, kde stáhnout windows mobile device center. Všude se uvádí jen verze pro Vista. Rád bych 64bit verzi.

    Můžete mi poradit nějaký link?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 761
    Poslední příspěvek: 17-11-2010, 21:18
  2. E-TEN V900 - Obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od rady4_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 74
    Poslední příspěvek: 03-04-2009, 07:22
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 09:43
  4. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 18:27
  5. E-TEN X600 - obecné zkušenosti, tipy, triky...
    Od scerba v sekci Glofiish X6xx
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-10-2008, 17:34