Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Řešení podivného chování Diamonda - MTTY

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    31

    Jednoduche řešení Stačí při bootvání do Windows zmáčknout klavesu F8. Objeví se nabídka, ve které bude mimo jiné i možnost spuštění Windows s nepodepsanými ovladači (je to jedna z posledních možností). Poté ti již ve Windows půjdou ovladače nainstalovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    34

    Zdravím, provedl jsem format tak jak je to v návodu a telefon nenajede, zůstanu viset na uvodní obrazovce "TOUCH diaond", prosím o pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    spen_ce4you
    Guest

    No ted si tam nahraj novou ROMku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    69

    Citace Původně odesláno od Vascha84
    Zdravím, provedl jsem format tak jak je to v návodu a telefon nenajede, zůstanu viset na uvodní obrazovce "TOUCH diaond", prosím o pomoc
    A naflešoval jsi novou romku
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    34

    Ta mi právě že z kompu nešla, neměl sem nainstalovaný .NET FRAMEWORK, už je to snad OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    8

    Cau. Pod tema win7 je to hruza to delat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od grigi
    Cau. Pod tema win7 je to hruza to delat
    Já to dělám pod Windows 7 Professional a je to v pohodě
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    111

    ja mam tiez win 7 a ani za nwm co to nejde urobit :-/ vsetko PC najde mobil bez problemov len v tom programe ho neni vidno :/ tak ja ako nechapem tomu uz...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    111

    uz som to urobil na XP ale neviem z akeho dôvodu mi nesla nahrat romka na XP na win 7 isla.... ale tak hlavne ze so mto urobil
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-05-2010, 20:19
  2. oreginál ROM pre diamonda
    Od LiOn--- v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-04-2010, 20:36
  3. MTTY a Visty
    Od ljelencik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-01-2010, 11:51
  4. Příkazy do MTTY
    Od Multipas_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-10-2009, 09:40
  5. MDA III - hardeset pomoci MTTY ?
    Od Francis v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-08-2008, 19:40