Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

NET monitor??

Pawlyk_ce4you (43)|9.7.2009 08:52
zdravím opět ve fóru, po "úmrtí" blueangela jsem pořídil Diamonda 2 a celkem až na pár much spokojenost.
zatím mám ofiko rom se vším tím balastem od O2...poradí někdo aplikaci na hlídání datových přenosů? snad jsem vše již vypnul, ale cihlička se neustále a nekontrolovatelně připojuje na internet ( v čechách mě to zas tolik netrápí - ale co v roamingu )
ideální by bylo monitorovat která aplikace a objem dat. předem děkuji za každý podnět.
Jackal1 (161)|9.7.2009 09:07
Odstraň si datový profil, přes který se to připojuje a nastav si vlastní, který se bude spouštět manuálně. ;)
Zdenek Malinsky (9781)|9.7.2009 10:33
Nekontrolovane pripojuje? Co treba pocasi nebo kurzy akcii a men v TF? Jinak v roamingu je dobre pouzit NoData od MoDaCo. a nejen v roamingu.
Pawlyk_ce4you (43)|9.7.2009 10:44
dík, počasí mám ručně..activesync taky..snažil jsem se všechno automatické přehodit na ručně i A-GPS, ale ty kurzy jsem "minul" :))
jdu na ně....
ale stejně jen pro přehled, aplikace která by datový provoz monitorovala??
Jackal1 (161)|9.7.2009 10:49
Není zadarmo, ale splňuje tvé podmínky. http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/wirelessmonitor/
Pawlyk_ce4you (43)|9.7.2009 12:09
tak SPB wireles monitor 3.0.1 mi hlásá, že se připojuje "OPERA"...ale bohužel samovolně a není ani během aktivního připojení (kdy opravdu tečou data)
vidět v task manageru..
:?:
proview (112)|10.7.2009 06:30
Dělá to OPERA v ROMce 1.39.479.1 EE.. ani z developersu jsem se nedočkal odpovědi. Teda dočkal....přeinstalovat OPERU na 9,5 :-) na jinejch ROM tento problém není .
Ale na výběr je jich docela dost tak bylo rozhodnutí myslim dost jednoduchý.
lelouch (331)|10.7.2009 14:12
Mimochodem, na roaming upozorňuje zařízení samo, v počasí to jde nastavit (zda se má v roamingu připojovat), u A-GPS to jde rovněž přestavit na manuál. Takže těch pár blbin přestavit a jinak to furt vříská (a nejde to vypnout, což pro změnu mě štve).
kubowitz_ce4you (32)|17.7.2009 16:24
Je potřeba nainstalovat NoData, je ke stažení, tady někde na foru. Tam zakázat datová připojení a WAP, povolit je n wifi a je klid. V případě přeinstalace ROM, tak ta se datově nepřipojí vůbec, bo není primárně nastavena na žádnou síť. Takže asi tak :-) Taky jsem měl ofiko ROM od O2 a přeinstaloval jsem jí, bo se sekala. Už jsem si tím prošel :-)

Snad jsem pomohl.