Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: *.srt titulky v TCPMP 0.72 RC1

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    19

    ahoj, zkoušel jste někdo The Core Pocket Media Player 0.72 RC1 s podporou pro *.srt titulky?
    Asi něco dělám špatně, protože mi to nejde
    Případně poraďte jiný software. Dík.

    Edit: Tak jako na potvoru se mi to po odeslání dotazu podařilo zprovoznit Takže příspěvek berte jako takové malé upozornění, že již není potřeba natvrdo konvertovat-vkládat titulky do videí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, zatim vsechny verze TCPMP ktere jsem zkousel mi nefunguji, a musim restartovat telefon. Muzes mi poslat odkaz na verzi kterou v TP2 pouzivas? ta co je na uvedene strance mi pri otevreni videa bud ukazuje sled barevnych carek a kdyz tcpmp ukoncim a znovu ho spustim, tak se pri otevirani posledniho videa tak sekne ze musim vytahnout baterku z telefonu, nic jineho nepomaha. Zkousel jsem jeste jine video tam zas pro zmenu vidim pouze cerno bez zvuku. Tak nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Zkus: Volby>Video>zaškrtnout GDI
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    s TCPMP primo neporadim ale ja pouzivam viz tohle .. ten dekoder co je tam zmineny je schopny titulky vlozit primo do vystupniho videa, akorat to pak je nutne prehrat v programu Album (je primo v zarizeni), TCPMP ma s Mp4 problemy, co sem se tak dival a zkousel ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Stahl sem si TMCP kvuli titulkum ale nejde mi na TP2 spustit, ihned po startu to hodi " Necekane selhani programu poslete TXT tvurcum"

    Netusi nekdo cim to je ? Priznam se ze nevim zda ma posledni verzi, nejaky odkaz by nebyl.

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    už se to řešilo, sice u předchůdce, ale je to stejné: http://www.ce4you.cz/forums/_redirec...=post&p=305621

    zde je funkční odkaz pro stažení, osobně odzkoušeno, že funguje i s titulkama, pouze je potřeba nastavit Video -> GDI
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Greate ... THX
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Jediné co mi teda přijde u TCPMP oproti CORE je ze se video dost jako cuká.

    Porovnáno na TP2 stejný úsek filmu u TCPMP jednou titulky a jednou ne.

    Tušíte čím to je? Je to otimalizací CORE pro nové procíky, nebo tak něčím?

    Tajně doufám, že i do CORE přibudou titulky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TCPMP + ASUS P552w (WM 6.1 Pro) + titulky
    Od SdKfz.171 v sekci Multimédia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-01-2009, 10:28
  2. Funkcni plugin na TITULKY do noveho TCPMP 0.7
    Od code v sekci Multimédia
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 23-02-2008, 12:10
  3. problém s TCPMP a titulky
    Od Edan_ce4you v sekci Multimédia
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-01-2007, 20:31
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-02-2006, 15:26