Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 45

Téma: K čemu je program Klient Terminálových Služeb v PPC 2003 ???

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    29

    Mam hloupy dotaz, funguje nekomu tento klient na Looxovi N5xx? Spustim, napisu adresu a jakmile se s touto adresou spoji, program se ukonci. Zkousel jsem wifi i gprs.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    78

    Mel by jit.
    Ja mam n50 a v poho.
    Nemas treba nedostatek pameti?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    29

    Volna pamet - 25 MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jo me to facha na N560ce v pohode.. jen je to dost na pikacu, protoze se mi wokna vzdycky odhlasi, ale to uz tu mozna bylo receny. Pouzivam VNC, ktery je ale dost hodne pomaly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    29

    A pouzivas ceskou lokalizaci? Prave jsem totiz provedl hard reset a pred instalaci cestiny to funguje, pak uz ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jo pouzival jsem Interwrite9 kdyz jsem jeste terminalovyho klienta pouzival.. ted nemam ani lokalizaci ani klienta

    Stahni nejnovejsi build ze stranek Sunnysoftu, uz tu byl problem treba s GPS Lokatorem, ze nefachal u starsi verze lokalizace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    29

    Prave ze mam nejnovejsi, jinak bych ani neotravoval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak to vypada na chybu v lokalizaci. Reportujte chybu Sunnysoftu primo nebo zde na foru v sekci Sunnysoft...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    29

    Udelam to, jen mi to asi nepomuze ted Je nejaky zpusob, jak zkopirovat puvodni systemovy soubor, abych ho mohl pouzit nelokalizovany?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    IW ma moznost vypinat preklad pro konkretni aplikaci, bohuzel v seznamu se mi to nepodarilo najit... ops:
    Prozatimnim resenim je vypnuti lokalizace systemu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Co zkusit rucne umazat lokalizacni soubor pro danou aplikaci? Mohly by to byt soubory MUI v adresari Windows
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    29

    Mrknu se, diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    78

    Abych to trochu upřesnil.
    Nevim jak je to u n560 ale vždicky je u neakeho souboru (např.ower.cpl) je jeden soubor ktery ten soubor překládá.
    Měl by se jmenovat v našem připade power.cpl.mui kdyz ho smažete tak to bude anglicky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    29

    Dekuji za rady, uz to funguje Spousteci soubor je mstsc40.exe a onen spatny lokalizacni soubor je exappres.dll.0405.mui. Poslu to i Sunnysoftu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    20

    Potrebujem poradit, jak sa zbavim adries z recent servers?
    Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Klient terminálových služeb
    Od pavelec v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 23:01
  2. HP rx3715 - chybí klient terminálových služeb
    Od dvoracekp v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-10-2006, 08:20
  3. Používání programu Klient terminálových služeb
    Od cobra7 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 24-10-2005, 20:34
  4. Nefunkční Klient terminálových služeb
    Od rihak v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-06-2005, 00:28