Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Neodesílá E-maily

  1. #1
    Smuggler_ce4you
    Guest

    HTC je přístroj, se kterým se člověk nenudí. Rozhodl se, že nebude odesílat e-maily a sdělujeme mi hláškou, že je slabý signál či špatně nastaven účet. Vše mám v účtu nastaveno stejně jako v nokii N-95 a přesto stále nic. E-mail mám na seznamu resp. email.cz. Poradí někdo ?

    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jako smtp musí být vyplněno smtp toho, přes koho se připojuješ k netu a odesíláš poštu, tzn. příchozí seznam a odchozí třeba vodafone. Ale je klidně možné, že má seznam zase nějakou poruchu (jak vím od známých a přátel, kteří i přes časté a opakované výpadky setrvávají u tohoto freemailu zná někdo horší?).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Smuggler_ce4you
    Guest

    V nastavení mám "příjem" pop3.seznam.cz a "odesílací " smtp.seznam.cz. To by mělo být dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    smtp dej svého mobilního operátora
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Smuggler_ce4you
    Guest

    když mám O2, tak tam mám napsat co ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    smtp.etmail.cz

    EDIT:
    Doufám, že to ještě funguje. Já už 3 roky používám exchange, takže toto neřeším.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak funguje to s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Seznam má vlastní SMTP server, takže není nutné využívat SMTP operátora. Naopak je to výhoda např. při posílání pošty přes wi-fi, v tom případě se nemusí nic přenastavovat.
    Jediný problém může nastat v zaškrtnutí anebo naopak v odškrtnutí políčka používat ověřování SSL.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    336

    No, já bych si tak jistý nebyl. Nedávno jsem přešel z TM k O2 a také jsem to přestavoval nas jejich server (Zdeňku, platí).

    Ono se totiž kdysi blahé paměti Telecom dostal na několik blacklistů právě kvůli routování spamu, takže je možná dodneska paranoidnější než jiní. Ano, pokud je tam SSL jako u Gmailu, pak to funguje i s cizím smtp.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Musim jen potvrdit,ze v pripade smtp musi byt nastaveno jak uz psal Zdenek ne smtp.seznam.cz ale smtp.etmail.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Musím nesouhlasit. A současná praxe mi dává za pravdu.
    Současný stav je takový jak jsem napsal. Tečka. Vše ostatní jsou pouze nějaké dřívější Vaše domněnky. Praxe potvrzuje o čem píši.
    Takže situace: emailová schránka na seznamu, smtp server nastavený na smtp.seznam.cz, operátor O2. Zaškrtnuto musí být: Server odchozí pošty požaduje ověření, musí být zaškrtnuto dále: Použít stejné uživatelské jméno a heslo k odesílání e-mailu, nesmí být zaškrtnuto ani jedno políčko pro ověřování přes SSL a síťové připojení nastaveno na The Internet.

    Edit: Chlapi buďte trochu praktici, než něco napíšete!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Tez overeno praxi,nyni jsem zkousel na smtp.seznam.cz nic neodeslu.

    smtp.etmail.cz vse o.k

    Takze zadne drivejsi domnenky.Operator tez O2,pausal
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Tak tady je něco divné.
    Pokud bych to za poslední cca rok nenastavoval cca minimálně několikrát(tisíckrát třeba uživatelům iPhone) a teď než jsem napsal předchozí příspěvek jsem si to neověřil na HTC TP2 opět a znovu, tak to tady nepíši.
    Nastavil jsi přesně vše, tak jak jsem napsal? Máš neomezený internetový paušál od O2 (i když to je naprosto nepodstatná podmínka)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Mam,tak jak jsi to popsal a samozrejme neomezeny datovy pausal.Nastesti me to nevzrusuje,na smtp.etmail to chodi tak jak ma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    To je sice hezké mě však na tom vzrušuje to, že je zde prezentován mylný názor navíc zobecněný z nevědomosti jak provést správné nastavení e-mailového klienta v zařízení.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. MagiCall - problém - automatická sekretářka neodesílá SMS
    Od Suoraj v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 49
    Poslední příspěvek: 16-07-2010, 12:47
  2. Maily
    Od Garry_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-09-2009, 12:08
  3. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 18-09-2008, 20:08
  4. MDA Compact III - Garmin Que nevidi mapy, Sendmap je neodesila, pomoc!
    Od sickman v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-08-2007, 09:42