Ahoj všem odborníkům,
mám následující problém. Koupil jsem z druhé ruky svůj první PPC MDA Touch a rád bych v něm měl všechny kontakty, které mám ve své dosluhující Nokii 6230i. Nejprve jsem tedy synchronizoval Nokii s MS Outlookem 2003 pomocí Nokia PC Suite a potom pomocí ActiveSyncu MS Outlook s MDA. Problém je v tom, že se mi do MDA nepřenesou telefonní čísla, která mají v Nokii nastaven typ "Normální", což je většina čísel, protože Nokia tento typ čísla dává standartně (do Outlooku jsou čísla přenesena jako typ "Jiné"). Pokud v Nokii nastavím jiný typ čísla, např. "Mobilní" nebo "Kancelář", snychronizace do MS Outlooku a posléze i do MDA Touch proběhne v pořádku. Pokud mám u jednoho kontaktu více čísel, přenesou se všechna kromě toho typu "Normální". S ostatními položkami kontaktu (adresa, e-mail atp.) není problém, přenášejí se v pořádku. Bohužel ale většina kontaktů v mém telefonním seznamu má pouze jedno číslo a to s nastaveným standadrním typem "Normální" - a to se mi do MDA Touch nepřenese...
Snad jsem to popsal srozumitelně... Nevíte prosím někdo, jak mám kontakty bez problému přenést? Už jsem z toho fakt nešťastný...![]()