Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Zobrazení voleb menu.......

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Nevím jak to dobře popsat, ale mám jednu otázku. Když jsem měl jedničku Diamonda, tak jsem měl několik ROM co zobrazovaly nabídku menu, jako je meníčko, třeba foťáku, nebo když Vám přijde SMS, nebo zobrazení kalendáře. Bylo to ze dvojky Diamonda, ale teď mám dvojku Diamonda a menu voleb mám klasické WM6.1, jen když přijde SMS, nebo ten kalendář, nebo různé upomínky mám v tom zobrazení jako jsem měl u těch neoficiálních ROM. Jde nastavit, aby veškeré nabídky voleb byly zobrazeny, tak jak jsem popsal výše. :?:

    Snad jsem to popsal srozumitelně, jestli je to guláš, omlouvám se, ale budu rád za každou radu. Jednou jsem to měl tak, že celý telefon byl v tom moderním stylu, ale po HR to mám zase klasicky.

    Děkuji Pavel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Lidi to nemá nikdo D2 ?? Jak to máte na svých strojích ??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Podivne jsi to popsal,mozna vim co mas namysli,ale kdyz si to po tobe prectu nekolikrat tak zjistim, ze vubec nevim co myslis.
    Mozna by pomohly screeny toho co mas ty a toho co vyzadujes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Tak to zkusím znovu. Víš jak vypadá nový styl notifikací u D2 ?? Vlastně tak mají vypadat i nabídky různých voleb, ale já mám nabídky ve stylu jako u jedničky Diamonda, ale mám mít novější modernější zobrazování notifikací. Je to rozdíl mezi jedničkou a dvojkou a z jedničky se to bere a dává do ROMek pro jedničku Diamonda. Prostě když najedeš do nějakého programu a chceš dát třeba delete, tak ti má vyjet nabídka v novém zobrazení typická pro D2, ale já mám pouze nabídky ve stylu jedničky Diamonda. jedno se mi to povedlo a vše bylo tak jak má být, ale až po nainstalování Shell 3, něco mi chybí v systému.

    Mám pocit, že se to má jmenovat Finger menu, ale to právě nemám. :no:

    Edit
    : Vidíte ty obrázky, tak právě u mě ty nabídky takhle nevypadají. :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Aktivace či deaktivace HTC Menu na Touch Diamond 2,Touch Pro 2 a některých custom ROM

    Samozrejme ze vim jak ma vypada menu u D2
    Vyborne,zrejme jsem si to myslel spravne
    koukni do registru

    HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Menu
    a zajimat te bude
    CUIHandler
    DWORD musi byt"1" pro aktivovane HTC menu

    Jsou lide ,kterym to se to naopak nelibi a musi tuto hodnotu dat na 0,aby jim vyskakovalo klasicke menu.
    Mam tu diamonda2 na flash a funguje to pri 0 je stare menu,pri 1 nove.
    Nemusim upozornovat po uprave registru SR.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Děkuju za pomoc, ale proč to není automaticky po nainstalování, vždyť to mám být doména D2, nechápu. Ještě jednou mockrát děkuji. :yes:

    Ještě jednou moc děkuju. Napsal jsem na 4 fóra, popsal problém, sedím celý den u počítače a čekám na řešení, až ty jsi mě vysvobodil, díky. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Vim ja co s Diamondem vsechno provadis??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    No právě vůbec nic. Po HR, bych čekal nový styl a ono prd. Co ta čeština, nemůže to být ten problém ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Cestina me a mym znamym od interwiru do PDA nesmi.Hlavne,ze jsme nasli,kde je zakopany pes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Zkusím někdy HR a bez češtiny. Díky za pomoc. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Neni za co,od toho tu fora jsou
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-08-2009, 19:35
  2. MIOMAP V5 a display s VGA rozlisenim.....spatne zobrazeni "menu"
    Od jt_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-11-2006, 08:39
  3. zobrazení aktuální rychlosti v levém menu
    Od killerGBU_ce4you v sekci iGO
    Reakcí: 63
    Poslední příspěvek: 27-10-2006, 20:05
  4. WM 2003 phone edition, iPAQ 6340, Menu SIM karty ( ORANGE menu )
    Od vargai v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-05-2006, 22:21
  5. Zobrazení nabídky voleb vkládání textu
    Od Mlok_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-01-2006, 15:27