Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: P750 a EDGE

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mám Pitkovu ROM WM6.5 a řeším připojení EDGE, resp. zobrazení ikony EDGE. Když zapnu GSM, zobrazí se ikona dostupnosti GPRS a ta tam zůstane, dostupnost EDGE se nezobrazí. Pokud na stejném místě a stejný čas zapnu GSM na P526ce, pokud je EDGE dostupné, zobrazí se ikona E. Pokud se na 750ce připojím připojením, tak se sice ikona E zobrazí, ale pouze po dobu připojení, jakmile se zase odpojím, zobrazí se ikona G a ne E. Netuší někdo, zda je potřeba někde něco nastavit či je někde chyba, např. v ROMce ? Předem díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Takže ještě jinak, mohu poprosit někoho, kdo má P750ku a Pitkovu ROM WM6.5, aby sem napsal, zda se mu střídají ikony dostupnosti GPRS/EDGE nebo je zobrazena pouze ikona G i když je dostupné EDGE. Předem díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Standardně zobrazuje "G". Jakmile přepnu na data, a je tam Edge tak zobrazuje "E"
    Používám VGA Glide verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak to jsme na tom stejně. Ale neměla by se i bez připojení měnit ta ikona podle dostupnosti GPRS/EDGE, jako to dělají jiné přistroje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No muselo by se zařízení každou chvilku připojit, aby to zjistilo. Nebo přes operátora by zjišťovalo dostupnou síť (jestli E nebo G) a to by samozřejmě žralo baterii ještě více než teď. A nemáš to jedno? Jestli tam je E nebo G. Připojíš se a vidíš jak jsi připojen a změnit to moc nemůžeš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No na P526 se ukazuje buď E nebo G podle dostupnosti. Tak nevím, samo, jde o prd, horší je, že mě ta ikona mizí úplně, ale...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    Bohužel to nedělá jen u pitkovi rom, ale snad u každé...je to problém P750.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud není problém s internetem, tak bych to snad ani neřešil. Jde snad jen o kosmtickou vadu. A nakonec - je celkem skoro jedno, zda internet běží pomalu s EDGE nebo hodně pomalu s GPRS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Přesně tak, je to jen kosmetická úprava. Souhlas se Zdenkovým komentem
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jasně, pokud tu zaznělo, že je to vlastnost P750ky (to mělo zaznít hned a nebylo již o čem psát), není co řešit, mě šlo o to vychytat případné problémy co nejdříve kvůli záruce, abych mohl co nejdříve provést upg na 128MB RAM
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. CF GSM karta s EDGE?
    Od gevalim v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-11-2005, 09:26
  2. Edge modem na n30
    Od hbr.sk v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-10-2005, 20:28
  3. EDGE?
    Od yasmeene2 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-11-2004, 19:42
  4. EDGE
    Od Spider_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-10-2004, 08:52