TF3D - číslo o počtu nepřečtených zpráv nechce zmiznout
Ahoj,
v záložce email mi stále zůstává číslo 1, jako počet nepřečtených zpráv i přesto, že v mailu nic nemám. Když mi nějaký přijde počet se o to zvýší, ale po přečtení těchto to vždy skončí na té 1. Docela mě to irituje. Snažil jsem se to zde hledat, ale asi mě nanapadly správné kombinace slov.
v záložce email mi stále zůstává číslo 1, jako počet nepřečtených zpráv i přesto, že v mailu nic nemám. Když mi nějaký přijde počet se o to zvýší, ale po přečtení těchto to vždy skončí na té 1. Docela mě to irituje. Snažil jsem se to zde hledat, ale asi mě nanapadly správné kombinace slov.
Bohuzel je to maly bug...taky se mi to stalo. Musis jit do All Messages (hloubeji do WM a opustit TF3D). Tam ji budes mit jako neprectenou a az pak kdyz na ni kliknes, tak ti zmizne z TF3D obrazovky...
Dan
Dan
Super, vůbec mě nenapadlo, že to číslo neudává počet nepřečtených ve vybraném emailu, ale celkový počet ze všech stránek, které nejsou přečtené. Automaticky se mi tam vytvořil učet Outlook E-mail kde je od systému poslaná zpráva o Typech a tricích - asi proto, že jsem zaktivoval exchange pro gmail, ale i přesto že tam není možnost pro maily tak se to nastaví. Díky. Vyřešeno.