Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Nejde HW klavesnice

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pořídil jsem si P750ku a nahrál novou ROMku (WM6.5 by Pitka) a přestaly mi jít HW klávesy - tz. vytáčet pouze pomocí SW klávesnice. Vrátil jsem se tedy k ASUS ROM WM6.1 a tam to najednou nejde taky. Zkoušel jsem hledat, ale pročítat těch cca 130 stránek je na celou noc. Poradí mi někdo, kde je zakopaný pes? Předem díky
    EDIT: Tak jsem zjistil, že nejdou všechny číselné klávesy, pak levá a prává funkční, pak klávesa WinStart a C.. Snad to není HW vada po jednom dni užívání:?
    EDIT II: po vyndaní baterky a následném resetu to zase jde, tak tedy nevím co s tím bylo:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    4

    Mám taky dotaz mě nefungujou tlačítka 5,8 a 0 už to bylo na reklamaci kde to opravili a teď už to není v záruce a zase mi to nejde tak jsem koupil novou klávesnici a stejně to nejde :sarcastic: nevíte někdo co s tím když máčknu na 5 tak to nejde, ale když přejedu třeba přes 5 a 8 najednou tak to tu 5 i 8 napíše tak já už to nechápu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    A neobnovoval si náhodou nějakou zálohu ?
    Po hard resetu funguje ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    4

    Neobnovoval jsem nic a co je to hard reset to je to tlačítko z boku, nebo se to dělá nějak jinak já tomu nerozumím jsem spíš uživatel
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    1.Joystick držet nahoru a přitom zmáčkout reset.
    Vyskočí screen s dotazem o obnově, potom potvrdit dle popisu.

    anebo druhé řešení
    2.
    - Settings / Nastavení
    - System / Systém
    - Default Settings / Výchozí nastavení
    - Zapsat heslo "1234" a potvrdit

    Několikrát je popsáno na tomto fóru. To je základní operace, co by měl uživatel WM znát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zkus na chvili vyndat baterii, me to pravidelne dela po nahrani ROMky, kdyz to udelam s tou baterii, tak je to pak OK, jak ostatne pisu ve svem prvnim prispevku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    4

    Tak při prvním řešení se mě na nic nezeptá a jen se restartuje a při druhém mi to po zadání 1234 napíše nesprávné heslo tak nevím už co s tím:
    ještě zkusím tu baterku, ale když jsem měnil tu klávesnici tak byla asi 5 minut venku tak to asi stejně nepomůže:sarcastic:
    Edit: tak to taky nepomohlo s tou baterkou. Ale když zmáčknu 5 a 8 najednou tak to 58 napíše stejně tak třeba 8 a 0 tak to tam hodí 80
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tak to si bohužel žádný hard reset neprovedl, jen soft reset.
    Takto vypadá upornění :
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344495_SAM_0148_94oE.jpg 
Zobrazení: 63 
Velikost: 394.0 KB 
ID: 11465  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jak psal Pitka, drzet joystick nahoru a pri tom stylusem tlacitko resetu a stale drzet, dokud se nezobrazi ta obrazovka, co sem Pitka dal. Pokud to pustis drive, provede se prave jenom ten soft reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    4

    tak už se zadařilo, ale stále nic.pořád to jde jen když zmáčknu obě tlačítka najednou tak už nevím asi to hodím ze skály
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. AE Button - po namapování mi nejde klávesnice
    Od horecky_ce4you v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-05-2009, 01:01
  2. nejde prepinat klavesnice..
    Od Georgito v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-06-2008, 09:26
  3. ipaq HX4700 a externi HP klavesnice pres BT - nejde s ni psat...
    Od TomasT_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-04-2007, 09:22
  4. Qtek 8310 nejde podsviceni klavesnice
    Od necry_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-02-2007, 13:02