Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: RichesseGPS

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    funguje Vam nekomu? me nemuze najit GPSku
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    Teď jsem to otestoval a byť venku zrovna hromy divo bijú, tak gps mi to našlo. Mám nastaven Port COM4 a BR 4800
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    sem to mel blbe nastavene - dikes

    edit myslim ze lze uzavrit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    30

    V mém případě to nepomohlo. Přístroj sice vidí satelity ale jsou stále šedivé. Jako by se na ně nemohl "přihlásit" takže v žádném programu ani v navigaci (TomTom) nechytnu signal. Jaký by mělo být správné nastavení? COM Port a Baud Rate? Nastavuje se něco v kolonce Nastavení->Systém->Externí GPS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    69

    jsem úplný nováček co se týče GC, ale chci to vyzkoušet, stáhnul sem si tenhle program, ale nemůže najít satelity, mám nastaveno Com4 a 4800, AutodetectGPS mi ukazuje Com4 a 1200 ale tahle možnost tam není

    zkoušel jsem si uložit nějaký kešky do .loc souboru a když dám POI manager a import tak mi to hodí chybovou hlášku Import failed

    co dělám špatně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Vic obecnych informaci urcite najdes v tematu - RichesseGPS - freeware geocachingový a GPS software
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    42

    Mě to funguje bez problémů
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    30

    už se to rozjelo chtělo to jenom aby byl přístroj při prvním fixu opravdu hodně dlouho na signálu, řádově v desítkách minut.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. RichesseGPS - freeware geocachingový a GPS software
    Od duhovej_vil v sekci Ostatní využití GPS
    Reakcí: 249
    Poslední příspěvek: 09-06-2010, 15:27
  2. RichesseGPS pro HD2
    Od MilaCzeque v sekci HD2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-12-2009, 11:06