Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

problém s fotoaparátem - nefotí ale natáčí

golom (56)|24.6.2009 10:14
Po laborování s mým novým PDA se mi stala tato věc: fotoaparát pokud chci fotit tak předstírá že fotí, po vyfocení snímku se tak dvě minuty točí kolečko a pak ho nikde neajdu (ten snímek), popř. při menším rozlišení ho sice najdu, ale je rosypanej do nesmyslného digišumu zelené barvy. Dělá to pod všemi režimy fotoaparátu. Kamera natáčí bez problémů. Myslím si, že problém je někde v registrech (?asi v souřadnicích GPS ve fotce?), ve kterých jsem upravoval pod fotoaparátem některé položky, akorát ani po půldenním hledání na internetu už jsem nenašel diskuzi, kde se úprava těchto položek řešila. Nechce se mi dělat HR a proto bych rád někoho poprosil, jestli neví co stím, popř. mi někam třeba neuložil větev registru (původní neupravovanou), která se týká fotoaparátu, abych si jí mohl překontrolovat a poř. opravit nebo naimportovat. Předem díky...

...jen bych rád ještě dodal že foťák normálně zaostřuje a zobrazuje náhled na displeji před pořízením fotky...

Neboj se použít tlačítko upravit
golom (56)|25.6.2009 11:43
vytáhněte mi někdo prosím tu část registru, díky moc... nechce se mi do HR, protože mám pocit že po obnovení ze zálohy to bude stejný... díky.