Diamond 2 a dotaz na výkon grafiky
Zdravím, plánuji pořídit diamond 2 a po tom co jsem měl pár měsíců HTC Kaiser se chci zeptat, má už diamond2 vyřešené ovladače na grafiku, nebo je to stále ten stejný neduh jako u Kaisera ? (trhající se navigace, video, hry atd.).
Omlouvám se, jestli tu ten dotaz už byl. Díky za odpověď.
Omlouvám se, jestli tu ten dotaz už byl. Díky za odpověď.
No dle mého názoru ovladače vyřešeny stále nejsou.
Kaisra jsem měl taky, potom diamond a teď diamond 2 a výkon 2D grafiky je stále nižší, než by si
zařízení této cenové skupiny zasloužilo. Mě osobně to při používání nijak neomezuje, ale vyšší výkon bych uvítal.
Trhání navigace a opery je pořád stejné jako u Kaisera. Je to problém chipsetů od Qualccomu.
Tento problém se řeší i na xda, pro kaisera nějaké ovladače jsou, ale pro jiná HTC ne.
Výkon u přehrávání videa je bez problémů a 3D grafika taky šlape skvěle.
Snad to bude lepší, až HTC začne používal chipsety EMP nebo nVidia Tegra.
Kaisra jsem měl taky, potom diamond a teď diamond 2 a výkon 2D grafiky je stále nižší, než by si
zařízení této cenové skupiny zasloužilo. Mě osobně to při používání nijak neomezuje, ale vyšší výkon bych uvítal.
Trhání navigace a opery je pořád stejné jako u Kaisera. Je to problém chipsetů od Qualccomu.
Tento problém se řeší i na xda, pro kaisera nějaké ovladače jsou, ale pro jiná HTC ne.
Výkon u přehrávání videa je bez problémů a 3D grafika taky šlape skvěle.
Snad to bude lepší, až HTC začne používal chipsety EMP nebo nVidia Tegra.
Bohuzel diskuze s opět stále stejnými nesmysly dokola.
Než se pustíto do ještě větších hloupostí jako diskuze o chybějících 3D ATI driverech zkuste si přečíst alespoň např.: http://www.wmmania.cz/content.php?id=1195
Pro jistotu přikládám blokové schéma chipu od Qualcommu (je jedno co to je přesně za typ - grafiku mají popsanou všechny stejně).
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Než se pustíto do ještě větších hloupostí jako diskuze o chybějících 3D ATI driverech zkuste si přečíst alespoň např.: http://www.wmmania.cz/content.php?id=1195
Pro jistotu přikládám blokové schéma chipu od Qualcommu (je jedno co to je přesně za typ - grafiku mají popsanou všechny stejně).
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]