Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Mobil Hamtel

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Kamarat mi doniesol mobilni telefon hamtel a ma problem ked ho nabije tak mu dlho nevidrzi baterka ked zapne televizor staci na 10min a baterka klesne na jednu palicku ale vidrzi volat 3 dni ale uz nepusti fotoaparat ani televizor nic coje narocne na odber baterka je dobra lebo ma dve a skusal aj v druhom tel atam ide ja mislim ze softver len nikde miho nenaslo nevie niekdo poradit jeto china vyrobok a toje problem dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Co to je za zařízení? Můžeš dát link? Opravdu to jede to pod OS PocketPC / Windows Mobile? :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj jeto Hantel robi to china nema to windovs jetoto normalni telefon len toma 5megovi fotoaparat a televizor a dve sim karti a dve pametove karti toma kamarat a zacal mu blbnut tak to doniesol ci muto neviem spravit ale nema ani nabijacku ktomu tak to nemam ani jako nabit anerobil som normalni telefon len windovsovi spv m700 tam som flesoval soft a ide dobre mamtam 6,1taku viripovanu tak som mislel ci mi nevie niekdo poradit co stim
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jelikož to není zařízení s operačním systémem Windows Mobile / Pocket PC jsi tady nejen off-topic, ale i off-forum a off-web.
    Zkus to jinde, kde se těmto zařízením věnují.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Dobre moc tu nepisem tak nevim porad mi na akom fore sa spitam a vedel bisi mi poradit mam este simensa sx1tomi doniesol svagor ked ho zapnem tak len zapiska a neda sa nabiat jeto soft a jak to odstranim alebo link kde to pisu a ja mam este SDA2 len mi zacalo zamrzat ked ho zapnem tak nejde nic robit joestikom mal som to aj 3 krat v servise Tmobile vratili zeje v poriadku a nejde teraz ho mam v supliku chcem este o2 tak bisa hodil dik za radu rasto
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    O Hamtelu nic nevím, tak ani nic neporadím. Simens SX1 asi na Siemsnmanii nebo symbianfóru.

    SDA2 je s WM. Zkus to v sekci HTC smartfounů a prosím, piš trošku lidsky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    dyk skusim to pohladat natich forach cosi pisal a skusim pisat normalne Rasto:sarcastic: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Pozeral som po forach to sda 2 ale upgrade na wm 5alebo 6,1 tam mi nic nenaslo vies mi poradit niesom tak zabehnuti jako vi dyk
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. GPS a mobil
    Od freebird v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-10-2006, 21:17
  2. PDA, mobil a GPS
    Od dexxet v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-08-2006, 20:38
  3. PC - PDA s BT -- mobil s BT
    Od Barbados v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-06-2006, 09:38
  4. Hloupý mobil, chytrý mobil nebo komunikátor?
    Od Zdenek Malinsky v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-01-2006, 22:50