Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 33 z 33 PrvníPrvní ... 23313233
Zobrazené výsledky: 481 až 491 z 491

Téma: HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...

  1. #481
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    No myslím si, že v iPhonu by sis hlouběji v systému, taky prstem moc neužil:-)))
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #482
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    6

    Díky.. to mi moc pomohlo :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #483
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    já měl iphone na den pujčenej a rozhodně mi nepřišlo, že by to mělo nějákej "hlubší systém" a rozhodně že by tam bylo něco, kde bych se neobešel bez stylusu...
    Každopádně musím říct, že iPhone bych jako telefon rozhodně nechtěl. Mám Diamonda 2 a jsem nadmíru spokojen, možná jsem si měl jen připlatit na Pro 2, protože sem přecháízel z SE P990i, kterej měl HW klávesničku, ale i to je o zvyku
    pardon za OT
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #484
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    6

    Zeptám se teda znova. Nechci iPhone, jen uživatelský prostředí do TD2, který by bylo ovladatelný pouhým prstem. Tzn. pokud možno bez mikroskopických tlačítek (který jsou ve WM všudypřítomný) ..

    Trochu OT:
    Tenhle můj názor bude mít určitě spoustu odpůrců, ale myslim si, že WM (ještě jsem neviděl verzi 7) nemůže v budoucnu konkurovat systému, kterej je celej ovladatelnej bez stylusu. Lidi, který radi používaj stylus vymřou nebo konvertujou. TD2 je můj první telefon s operačním systémem a po srovnání s novějšími modely HTC s Androidem a kapacitním displayem musim říct, že jsem si koupil staříka. Momentální technologický dno. (v oblasti chytrých telefonů)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #485
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    TO JavaanseJongens :

    Nevim jak jsi dosel na to ze D2 je technologicky starik. No nema GHz procak a kapacitni displej. A to je na skodu ? Mysllim si, ze kapacitni displej neni zadna hitparada ve spojeni s WM a programy pro tento OS. V D2 mam nektery app, ktery nejsou pro ovladani prstem. A kdyz musim pouzit stylus, coz zas az tak neni casto, je dobre ze je v pda po ruce. Ne jak v HD2, kde neni kam ho dat a nelze pouzit cokoli jineho, treba obycejnou tuzku. A ten 1GHz procesor mi nejak nechybi.
    Jeste jsem nedavno pouzival TyTN 1. Nema radio, GPS, G-senzor. Procesor je na nizsim taktu. To vse me nevadilo. Co me stvalo, byla ramka. V zakladu 64 a po soft resetu me zustalo 20MB volne ram. A za par hodin jsem byl na 12MB. Tak je to cca u kazdeho pda s gsm a 64 ramkou. To je pro me + u D2
    U D2 me pamet nespadla pod 60MB. U obou pda zaviram app.
    Je to sice mimo misu, ale nemohl jsem jinak nez reagovat. A zastat se HTC D2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #486
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    TO JavaanseJongens :
    Protože jsi pravděpodobně vyhrál ten telefon v tombole /nebo si o něm před koupí vůbec nic nezjistil/, tak asi nejlepší rada na tvé frustující pocity, je navštívit nejbližší bazar...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #487
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    1

    Zdravim všechny,
    forum jsem aktvině sledoval před rokem, když jsem vybiral vhodny přístroj. Rozhodl jsem se pro Diamond2. Vse bylo v pořadku, až do doby, než jsem ho musel dát do reklamace, kvůli odlepene dotykove složce na displeji. Jenže dnes jsem se zhrozil, když jsem ho zapnul. Jelikož jsem měl předělanou ROM a rozhraní HTC Sense. Nemůžu mu přijít na jméno a fackuju se při pomyšlení na to, že jsem nadával na Touch Flo 3D. Nejenže je neskousnutelné, ale nežere to moje programy, jako iGO, atd. Nepřečte je to. Byl sem zvykli, že je najdu v klidu v nabidce programů.

    Proto Vás prosím, jediná možnost je přeROMovani, a nejlepší by byl stary 3D.... Proto Vás prosím o pomoc při hledání vhodné ROMky.. Děkuji předem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #488
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    6

    To Sinco , Šikula: Nebudu kazit téma odpovědí OT, proto Vám jen děkuju za názor a reakce. ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #489

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Hawkeye20
    Zdravim všechny,
    Proto Vás prosím, jediná možnost je přeROMovani, a nejlepší by byl stary 3D.... Proto Vás prosím o pomoc při hledání vhodné ROMky.. Děkuji předem.
    Zdravim, nevim co presne je za problem, protoze Diamond 2 se vzdy uz od zacatku prodaval s Manilou alias HTC Sense. Je pravda, ze na zacatku tam byla verze Manila 2.1, nyni v posledni ROMce je verze 2.5, coz je asi to co se vam nelibi.
    Pokud chcete zpet Manilu verze 2.1, tak na strankach HTC je ke stazeni ROM s Manilou 2.1. Bohuzel se obavam ze tato ROMka neobsahuje ceskou lokalizaci, a na strankach sunnysoftu je k dispozici jen posledni verze rom s lokalizaci (tu kterou mate aktualne v pristroji).
    Kazdopadne ke stazeni zde:
    http://www.htc.com/europe/SupportDow...at=2&dl_id=729
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #490
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    20

    Ahoj lidi, začal sem používat footprints v HTC Sense a chystam se na flash nové Rom. Otázka zní jestli to jde nějak zazálohovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #491
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    1

    Ahojte mate nekdo pohromade radia pro htc touch diamod 2? veskere odkazy jsou ko a nemuzu vyzkouset proc me telefon zamrzava a to celke rapidne . dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 33 z 33 PrvníPrvní ... 23313233

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32