Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 33 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 491

Téma: HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    htcjirka: pane, já ti moc děkuji, hned jdu na to. :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    htcjirka: ahoj, ještě jsem se nedostal k přepsání souboru na to zvýšení hlasitosti a než to začnu dělat, mám malou otázku ?? O kolik se zvýší hlasitost sluchátka, nebo o kolik zvýšit půjde ??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    O dost,hlasitost ti pak jak pri vyzvaneni tak pri hovoru bude stacit na polovinu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Děkuju. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Podělte se o zkušenosti....není to pak na ukor..přebuzení?Je ten zvuk čistý??To se pak i zvýší hlasitost navigování?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    Mohu vřele doporučit a hlasitost výborná a čeština do TOUCH neodmazána... z XP to jde rovnou přepsat v PDA. K ní se mi jeví jako asi nejvhodnější, co do výdrže aku a kvality signálu jak wifi tak gsm- radio 3.45.25.22. Je to INDICKÁ WWE 1.43 .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Já jsem to nevydržel a okemkl telefon a nahustil novou ROM a hlasitost mám super. :yes: Konečně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    Objevila si již nová ROM ESSENTIAL - v1.4...... výborná -bez sebemenších problémů a volná ram kolem 117 MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Měl jsem jí, ale nemohl jsem chytit GPS, tak jsem si dal jinou, ale suprovou X-Treme V5 21068.1.6.7. :yes: Volná RAM okolo 135MB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    5

    Už nějakou dobu si hraju s Diamondem II, ale stále mi zůstává několik otazníků. Mohu poprosit zda by někdo neporadil.
    1. Při spuštěném TouchFLO 3D v položce start je možno přidělit pod ikony 19 prográmků. V registrech se mi počet ikon podařilo rozšířit na 24, ale každou další již mi to zobrazí pouze jako + ( možnost přidat aplikaci) ,ale po přidání se již nic neděje. Čekal bych, že je ještě někde omezení nastavení počtu ikon, ale nikde jsem nenašel.
    2. Nedaří se mi nastavit funkce pro hardwarová tlačítka. Lze pouze pod tlačítko 1 (hovor) a na dlouhé přidržení, a pak na tlačítko zavěšení hovoru a při delším držení zámek nebo volba (letadlo atd.) Na zbývající dvě tlačítka mi nelze nic přiřadit ani je dokonce nemám v nabídce, takže standarrdně fungujou jako tlačítko domů a o úroveň níž.
    3. Scháním aplikaci diktafonu, která by se dala přiřadit tlačítku a aktivovala by se právě přes něj, aniž by se program objevil na displeji a dalším zvolením tlačítka by se zase deaktivoval. Pouze někde v nastavení by se přiřadilo kam a v jakém formátu má nahrávat.

    Jestli jsem velký diletant, tak se na mě prosím nezlobte.

    Moc děkuji za případnou pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od JackalJackal
    Měl jsem jí, ale nemohl jsem chytit GPS, tak jsem si dal jinou, ale suprovou X-Treme V5 21068.1.6.7. :yes: Volná RAM okolo 135MB.
    Tak a už je venku X-treme V6, docela je odladěná, ale doufám, že teď už dlouho nic nebude, bo vydávají každý týden novou verzi a nebaví mne pořád přeinstalovávat :-D. Prošel jsem od V2 - po V6 :-) Mohu jen vřele doporučit
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    V6 neřeším, je to vlastně V5, ale udělaná na počest smrti toho co měl rád děti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Gratuluji, nehorázně vtipné... :sarcastic: :sarcastic:

    Jinak slušná ROM. Zatim můžu taky nic než doporučit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    No jestli jste flashovali z V5 na V6, tak jen opravdu z lásky k tomu zpěvákovi, nic víc to nepřineslo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    15

    Hlasuji taky pro Essentials. Sice jsem vubec nemel v umyslu zkouset nejake ROM, ale ta puvodni se nakonec preci jen pos... a HR me cekal tak jako tak. ROM stabilni, velmi rychla, jede tam vse vcetne GPS a ma asi nejak vylepseny ovladace grafiky, protoze jinam si nedokazu vysvetlit, ze mi ted jedou plynule videa, ktera se s puvodni ROMkou nehorazne skubala. Jinak na XDA-DEVELOPERS je podle benchmarku taky nejrychlejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 33 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32