Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 23 z 33 PrvníPrvní ... 132122232425 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 331 až 345 z 491

Téma: HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...

  1. #331
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    11

    Testuji novou ROM, tak uvidíme. Poslední dobou nejsou v těchto ROm žádné zásadní změny. Která je podle vás nejpovedenější ROM ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #332
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    pouzivam poslednu officialnu, co vlastne este ani oficialnou nieje a ma ju dutty na webe.
    zatial absolutna spokojnost, rychla stabilna bezproblemova.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #333
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Update Energy ROM 21.2.2010 se startem nahoře a MaxManilou:

    celkem spolehlivá,rychlá...,volná paměť cca 50%,žravost nezjištěna (ráno odpojeno od nabíječky,instalace programů,běžela WiFi,základní nastavení zvuků,zástupců,hovor, atd.) a nyní je na 75% kapacity,nezjištěn žádý zádrhel
    Opera 10 ! rotace obrazovky,spoustu konfiguračního softu,TotalCommander.
    Prozatím neinstalován Lumos (senzor světla) ani S2U2 (uzamikací) abych vyloučil chyby v ROMce a MaxManile

    Resume po 12ti hodinách: doporučuji,není žádný problém,CZ Sense funguje (s doplněním CZ notifikací do win)

    PSřikládám soubory na zapnutí zvuků notifikace po přepnutí registrů Sense na 405 CZ a soubor na změnu formátu datumu na Home obrazovce na Název dne datum název měsíce
    Vše nakopírovat do složky Windows v zařízení,změnit regystry MUI Lang na 405 a reset..
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #334
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #335
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Tak si zase pospíšili... i Energy vydal novou ROMku ,takže rozdíly oproti ostatnim zrovna moc nehledejte.Používají stejné základní ROMky s perfektnim odlazenim a přidávají jen své osobní zlepšení a nastavení plus něco navíc.
    Nerad bych tu proto vyvolal debatu která ROMka je lepší... NhatHoa Dutty i Energy patří do vynikající skupiny vařených ROM a rozdíly v nich jsou v "přidané" hodnotě.Prostě jsou skvělé a na výběr je zde to co uživatel více preferuje.

    1) Dutty bych přirovnal k základu s odladěním
    2) NhatHoa k vylepšené ROM s lepšími ikony a "designem"
    3) Energy jako NhatHoa s vyšší "přidanou" hodnotou,více Tweakované a více přidaných aplikací

    Podle potřeby si hraní s telefonem vybírejte dle vlastního uvážení

    Vlákno EnergyRom zde
    Verze 26.2.2010 Start nahoře plus MaxManila zde

    A výběr verzí ROMek zdeOsobně jsem s verzí 22.2 nadmíru spokojen,žádný zádrhel,rychlost dobrá,volná RAM 90-92 MB ... ale zkusím novou. NRGZ28 slibuje vyšší výkon Sense plus další vylepšení.Čekal jsem novou verzi,ale ne tak rychle..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #336
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nedá se někde sehnat někde i čistá verze Win 6.5? Bez čehokoliv od HTC

    Zjišťuju, že čím víc se mi toho podaří od HTC vypnout, tím mi všechno běží rychleji, takže ideálně,. kdyby tam nikde slovo HTC ani nebylo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #337
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Co jsem procházel XDA forum,tak jsem narazil i na verze bez Manily ... samo že to bez ní jede rychleji,ale je otázka jestli flashovat verzi čistě bez Sense nebo jej jen vypnout.Vyjde to nastejno,krom zabraného místa.
    EDIT: zde verze LEO bez Manily start nahoře a zde verze se start dole a zde na výběr verzí i s Manilou 2.1

    Jinak Update Energy 26.2.2010: skvělá rychlá ROM.Fakticky je subjektivní rozdíl znát.Pohyb na Sense je bleskový,reakce telefonu také.Demo počasí jede naprosto bezvadně,slunce a jeho paprsky září tak plynule že se to rovná reálu.
    Nainstalován můj balast softíku a zatím vše bez závad jede jak má.Volná RAM klasicky 50% cca 90MB. Integrovaná opět Opera 10,bez možnosti zoomování lištou.

    Jedu na ni sice teprve hodinu,ale mohu už nyní doporučit,alespoň k vyzkoušení jak má vypadat rychlá ROM.

    EDIT: integrován TCPMP přehrávač s možností zobrazení tytulků...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #338
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    33

    Taky jsem spokojen s Energy. Vyhovují mi i "přivařené" věci. Jen se zeptám, jak to děláš s českou klávesnicí? Mně moje co jsem měl ještě z dob Tytna nejde přes SIP přidat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #339
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Já jsem ti teď oblíbil nové ROM 6.5.3 (6.5.5) se startem dole. Sice to není finální vydaní systému, ale už teď mohu říci že fungují spolehlivě. Občas se sice někde najde nějaký grafický bug, ale není to tak závažné. V současné době mám Nahthoa 6.5.3.15.0 a jsem spokojen. Výdrž zatím nemohu posoudit, ale jinak je systém rychlí a stabilní.

    Jak se tu doporučovali ROMky, určitě bych nezapomněl na Amana, který má velice kvalitní ROM. Určitě pokud někdo používá Sense 2.1 doporučím jeho řadu Pride a se Sense 2.5 řadu Leo, novější řada Prime ještě není moc odladěná a uživatelé se vracejí zpět k Leo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #340
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    to xfantasy: Díky za tipy.

    No jde o to, že i po vypnutí Sense tam spousta HTC balastu visí. Alespon na oficialni ROM. Nedávno se mi konečně podařilo vypnout to zejména tohle:

    1. HTC ovládání hlasitosti
    - takové to tmavé pozadí s bílými linkami. Neskutečně mě štvalo, že to pípá podle hlasitosti a ještě to zavibruje, když zajedu na stav Vibrace. Já sakra vím, že to vibruje, když dám vibrace, nepotřebuju to ukazovat přece:-). Stejně tak, když mám max hlasitost, tak si okolí vylsechne postupně pípání jak jdu dolů.
    - ted tam mám to default windows, což je taková bublina, která nejen že nepípá a nevibruje, ale zároven si tam můžu samostatně nastavovat hlasitost zařízení a hlasitost vyzvánění


    2. HTC souhrn událostí
    - uplně k ničemu, až po jeho vypnutí jsem si uvědomil jak mě to obtěžovalo. Všechno bylo na miniomálně 2 kliknutí. Ted je to vyplé, přijde sms, já na ni kliknu a hned ji vidím v bublině. Dřív sem se přepnul do souhrného info a až pak na sms.

    O tom, že obě varianty jsou mnohem rychlejsi a regauji bleskově ani nemluvě.

    No jinak řečeno - HTC není ani zdalena jenom Sense, je tam toho bohužel (pro mě) mnohem více.

    Dá se někde zjistit, zda ty verze bez Manily jsou očištěné i od tohoto balastu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #341
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    20

    To Xfantasy: Prosím tě jak si tam dostal ty (CZ notifikace do win) ? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #342
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Já osobně používám TotalComannder ... tam vyberu všechny dané soubory a dám kopírovat kde pak najdu složku Windows a tam vložím.Přes Explorer nevím,ale kopírovat a vložit tam funguje taky. Jinak někde tady ve vláknuje CAB soubor který ony soubory sám nakopíruje do WIN.Jen je někde chyba a pak se špatně zobrazují texty v menu na Home obazovce.Proto adši kopíruju celé soubory sám.

    To Indy : já používám klsickou klávesnici HTC co je integrovaná.Jen změnim rozložení (jazyk) na Deutsch,aby se změnilo rozložení kláves na časký styl s Y dole a Z nahoře.

    Jinak jsem přišel na to že u Energy 26.2 nelze v ToatalComannder vyúžít "posílání" přes Bluetooth.Položka chybí... nevím kde je chyba
    Připadá mi trochu více žáznivější.Jinak bez závad,vše jede bez záseku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #343
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    33

    co se týká klávesnice, díky za odpověď. Mně právě v těch integrovaných chybí čeština a tak jsem si chtěl dohrát svou, kterou už mám dlouho. Ale to mi nejde a tak jsem chtěl poradit, než něco pořídit a pak zjistit že to taky nejde. Vím že se často zmiňuje RESCO, ale nemám praktickou zkušenost. nejde třeba nějak vykuchat z interwriteru od sunnysoftu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #344
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    20

    Máte také někdo problém u Energy 26.2. s budíkem. Jen zazvoní ale je na pozadí a pokud ho chcete vypnout tak buď musíte do jeho nastavení nebo klepnou na horní lištu kde se pak zobrazí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #345
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    33

    mně to jde normálně. Ale používám to tak, že zamykám telefon a když zvoní, musím ho vypnou "šoupnutím"
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 23 z 33 PrvníPrvní ... 132122232425 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 13:14
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32