Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 33 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 491

Téma: HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...

  1. #151
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Tak jsem zkusil verzi NhatHoa Roms s wm 6.5.5.0 zde a vypadá funkčně.Hlavní věc je že MMS v ní chodí bez problémů.Jen není vybavená programy,neobsahuje anni PimBackub,či dokonce TotalComander.

    V záloze mám ještě jednu ROMku takže si ještě pohraju...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    1

    Som novym uzivatelom Diamond 2. Chcel by som skusit niektoru z Duttyho romiek. Ale nikde som nenasiel aky je rozdiel medzi R0 - R8. Ktora z nich je podla vas najlepsia? Alebo nejaku inu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Tak malý update zkušeností.
    Je venku další verze NhatHoa Rom 6.5.6.0 ZDE ke stažení.Poznatky jsou velice pozitivní.Nevydržel jsem a znovu vyzkoušel EnergyRom Leo v nové verzi z 27.11 a škoda nefunkčních MMS a poměrně plné ROM paměti,které nepřispěje ani integrovaná Opera10 která je opravdu "nenažraná" (díky čemuž skolabují jiné spuštěné programy).
    Bohužel oproti EnergyLeo tato NhatHoa neobsahuje celkem standartní programy.Není ovšem problém je doinstalovat.
    Chybějící programy co by neměli chybět jsou : TotalCommander ,HDTweak ,G-Config (nepostradatelný na přidání rotace) ,PimBackup ,PocketRAR ,HTCGPSTool

    Jinak je možno přidat telefoní aplikaci pro videotelefon a konferenci (jako u EnergyLeo) a témata,přímo z diskuze NhatHoa

    Dále mi tam pomohli vyřešit problém s nefunkční notifikací v horní liště, nezaznění melodie a vybrací při příchozí SMS u HTC Sense 2.5 pokud se v ní změní jazyk na CZ (405) v registrech.Tato chyba je u všech ROMek s neoficiální Senze 2.5 (TouchFlo 3D)
    Stačí stáhnout soubor zip od Starwalkera,rozbalit a přepsat vše 0407 na 0405 a soubory nakopírovat do složky Windows.Pak je vše korektní i při českym HTC Senze.

    Z dosavadního testování mohu tuto ROMku jen doporučit.Pokud zkousnete nutnost doinstalování svích oblíbených aplikací. Nenarazil jsem na žádný zádrhel,vše chodí plynule a korektně.
    Vypadá to že této verze asi zůstanu déle,nic mi nechybí.... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    0

    a daju sa neoficialne rom pocestit s tou lokalizaciou od sunnysoftu????
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Ne nedají.Pokud chceš češtinu,musíš jen orig. ROM od HTC.

    Ale v podstatě není důvod trvat na českym Windows.HTC Senze si jednoduše přepneš na český.Měl jsem z toho taky obavy,ale je to v pohodě.Do samotných windows se prakticky nedostaneš,takže Eng verze tě nijak neomezuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    2Xfantasy
    prosim ta ako si na tom s baterkou pri tej rom?
    ja soom doteraz bezal na duttyho holy grail rom ale posledne boli co sa tyka baterie uplne zufalstvo. vecer som si lahol bateria na 50% rano telefon mrtvy
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Popravdě ti nepovim jako má výdrž,protože mu dávám poměrně čočku,když si v práci surfuju ,takže to musim nabíjet každej den.
    Ale jinak večer jdu spát a do rána zmizne jen několik málo procent.A to mám kontrolu emailů každý dvě hodiny.
    Rozhodně mi to ale nepřijde více žravý než ROMky co jsem používal předtím.
    Jedu na Rádio 4.49.25.17 a jsem s ním spokojený.Zlepšení úrovně signálu je znát.GPS také v pohodě (chytla se mi dokonce v paneláku,ve třetím patře,dva metry od okna s výhledem na další panelák),jinak fix satelitů je do sedmi vteřin.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    musim potvrdit, jednoznacne zlepsenie spotreby oproti dutty R6
    Sice stale ziaden zazrak a dobijam kazdy den, ale asi pri nej zostanem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    mel jsem x-treme v7 a spotreba byla primo silena. Ted jsem dal Dutty R6 a je to podstatne lepsi. Tu novou rom NhatHoa Rom asi taky zkusim.
    jinak jsem prepsal ty soubory do manily 2.5 z 407 na 405 a super, funguje to: kdyby to nekdo chtel, je to tu jiz prepsane, staci nahrat do win.
    Manila_2.5_Language_Fix_czech

    to: Xfantasy
    ma ta rom MS Office ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Koukám že si už ROMku vyzkoušel.V podstatě jsem večír baterku nabil (asi kolem 0:00) a v osm co jsem vstával byla na 98%,pak trochu surfování (tak pět-deset minut) a spadla na 87%.

    Počasí sem i aktualizuje každou hodinu,ale mám za to že pokud je ve StandBy tak to neaktualizuje dokud ho neprobudim.Pak i to že mi kontroluje po třech hodinnách email,považuju tuhle spotřebu za celkem slušnou.Největší žrout baterie je jednoznačně displej.


    To Unite: jj má World,Powerpoint,Exel...
    Dlouho sem hleddal řešení jak opravit počeštění Senze 2.5,až mi právě poradili na tom fóru.Je to super když to funguje.Prozatim jsem spokojený a pravděpodobně u této ROMky zůstanu.
    Velkým kladem je použití Opery 9.7 ,která je paměťově méně náročná.Při Opeře 10 se mi často stává že vypadnou ostatní programy (třeba Skype) protože systém uvolňuje RAMku pro nynější potřeby.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    nevite nekdo , kde se nastavuje v manile 2.5 datum ? Nasel jsem si na XDA , ze by to melo byt v 2c89bd29_manila nebo 333c03cb_manila. Jenze kdyz si tam datum prepisu, aby byl treba ve formatu "středa 2.prosinec 2009" , tak tam stejne porad mam "st XII 2" .
    Mam prepsane registry na cestinu v manile..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    Datum hlavní today je v 15739b59. Mám tam nastaveno >dddd dd. MMMM< , tj. čtvrtek 03. prosince. Rok tam nepotřebuju
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    O.K. dikes
    edit:
    kdyby jste nekdo chtel , tak jsem si udelal cab , kde je v jednom:
    oprava zvoneni, nastaveni cestiny a oprava datumu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    To je asi soubor pro českou manilu, že? Nevíte někdo, jaký je homescreen soubor pro anglickou?

    Edit: tak je to soubor 2c89bd29_manila
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    76

    Existuje nějaká romka, která by integrovala nejnovější HTC sense, jako má Leo? Hodně by se mi líbil ten upravený kalendář, který tam je. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 33 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32