Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 43

Téma: Asus P565 - WM6.1 CZ - OS 5.2.19965 1.2.3 V6.12

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    OK, dostaneš se do bootloaderu ?
    - podržet joystick dolů a zmáčknout reset
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    co zmačknu jako první joystick dolů a pak zmačknu reset nic jiného zapínání ne? mam to jenom ztisknout nebo držet? ať to zkoušim jak chci tak do bootloaderu se nedostato
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ano, držíš joystick dolů a krátce zmáčknout reset a držet joystick dokud nevyskočí okno booloderu.
    Samozřejmě musíš nabíjet.
    Dělá to něco?

    HR je obráceně držet joystick nahoru a reset, dokud nevyskočí okno HR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    takže ještě jednou PDA připojim do sítě, zmáčknu pad dolů a držim pak jenom stylusem kliknu na reset? má naběhnout booloder, PDA připojim do sítě zmáčknu pad nahoru a držim pak jenom stylusem kliknu na reset? má naběhnout okno HR, jenom si to ověřuji protože stále mam z toho mrtvolku
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    To jsou dvě rozdílné operace,
    jedno je na flash z karty
    a
    druhé je HR.
    Samozřejmě vždy použiješ jen jednu možnost. Na situaci co vlastně chceš dělat.

    Jestli ti nenajede ani okno bootloaderu, tak zařízení je pravděpodobně KO.

    Můžeš popsat jak přesně si postupoval a jak flešnutí detailně probíhalo ?
    Toto je standardní postup flešnutí, pravděpodobně si něco udělal nepřesně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    ztahnul jsem to co si dal na odkaz, rozbalil a dal GM5_V6.12.ABI na kartu kterou jsem předtim zformátovl na fat32, kartu dal do PDA zapnul PDA podržel pad dolů, maběhl bootloader, kliknul na reset stylusem, PDA zhaslo a je z něho mrtvolka toď vše
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Citace Původně odesláno od fps
    ztahnul jsem to co si dal na odkaz, rozbalil a dal GM5_V6.12.ABI na kartu kterou jsem předtim zformátovl na fat32, kartu dal do PDA zapnul PDA podržel pad dolů, maběhl bootloader, až sem je to správně

    tohle mi vysvětli, kdy si mačkal reset ? Běžel upgrade v bootloderu, vypisovalo to něco ? Co se stalo na konci flešování?
    kliknul na reset stylusem, PDA zhaslo a je z něho mrtvolka toď vše
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    takl už jsem asi přišel kde byla chyba když běžel bootloader a nahrával se FW tak jsem během toho kliknul na reset stylusem moje chyba, volal jsem na servis tak prý ztim něco udělají tak jim to nesu, díky za ochotu čau
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    1

    dík za poskytnutí firmwaru. P565-tka se chová o poznání lépe. Nelze to však z 16G karty, musel jsem použít menší, pak bez problémů. Lze nějakým způsobem odstranit nebo vypnout Voice Commander, který je součástí základního firmware? Normálně nejde odinstalovat ani smazat. Toto ovládání hlasem mi absolutně nevyhovuje a pořádně nerozpoznává povely v handsfree v autě. Po instalaci Voice2GO, které je podstatně lepší se to spolu hádá a při aktivaci handsfree se spustí Voice Commander místo Voice2GO. Máš ještě upraveno něco novějšího? Díky za info Radek
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25

    fps fps je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    0

    tak už ho mam doma dali novou desku v záruce a zadarmo solidní firma, dali firmver V6.12 ale mam proble že je zadní reprodukdor asi o 15 až 20% slabší hlasitost než byla předtim, přez sluchátka je to stejně hlasité jako před tim, dá se z tim něco udělat? co u vás po instalaci V6.12 je hlasitost slabší?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    20

    Dnes jsem dělal tento flash s 2GB minisd, naprosto bezproblému...běhá hezky... Jen se chci zeptat, je už nějak znatelnější rozdíl mezi Power safe a třeba turbo módem? Jak na výkonu tak na spotřebě? Děkuji za info...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    13

    Tak nechapu( , 10x jsem si precet jak na to, jakych cyb se nemam dopostit pri flashovani... zapnu zarizeni, podrzim joystick dolu zmacknu reset..no a je to mrtve.. tak nevim, kurde..jsem z toho docela nestastny. nevis co se mohlo stat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Stačí :
    "zapnout telefon a ihned podržet joystick dolů a zmáčknout reset (poté naběhne okno bootloaderu)".

    Záleží v jakém ho máš modu jestli restartuješ nebo cold startuješ.
    Mělo by tedy stačit reset a při startu zařízení podržet joystick dolů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    13

    No delal jsem to podle navodu, ve kterem bylo psane, ze po vlozeni karty s novou romkou to mam zapnout, pak ihnet podrzet pad dolu a reset...presne tak jsem to udelal. Jenom ze. tedka to samozrejme nezapnu, ze jo...reset neudelam. proste nic. ani neblikne, nic nenajede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    20

    A baterku máš určitě nabitou? No pokud je zařízení fakt takle mrtvý, tak pak asi jedině reklamace....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problem s asus p565
    Od JasonVoohrees v sekci P5xx
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-10-2009, 21:01
  2. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23
  3. Anytime Launcher na ASUS P565
    Od fps_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-05-2009, 08:05
  4. Asus P565 - tipy a triky .-)
    Od vasekg v sekci P5xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2009, 14:38